După o zi de iad, după cum chiar el recunoaște, în sfârșit se simte bine și optimist. Ba chiar le-a transmis fanilor că viața e minunată, iar durerea este suportabilă în orice formă a ei.

”E o zi minunată, credeți-mă pe cuvânt, știu exact ce spun. Este ziua în care m-am trezit la 5 dimineață și nu mai simțeam nimic, am crezut că sunt mort, atât de bine mă simțeam.

Nu mai simt tubul în mine, am un tub băgat printre coaste în pleură și ieri ,la 24 de ore de la intervenție, corpul meu a avut mare răfuială cu jumătatea aia de metru de plastic băgată în mine. Dar azi, azi e bine. Parcă să zic eu că pare a fi o zi fără morfină”, a transmis el printr-un mesaj postat pe YouTube.

”Viața e minunată, iar durerea suportabilă în orice formă a ei”

”Ce aș vrea să rețineți este că viață e minunată”, le-a mai spus actorul fanilor, după ce a trecut peste momentul de cumpănă.

Am păpat o banănică, un iaurțel, fac pipilică, m-am spălat nițel, sunt dat cu spray, gata de somn iar.

Scuze dacă v-am deranjat, ce aș vrea să rețineți este că viața e minunată și că durerea este suportabilă în orice formă a ei, dar te face cu memeaca.

Am suferit un Pneumotorax masiv și din această cauza sunt internat până joi și nu mai pot zbura la Paris și Bruxelles, unde urmă să am spectacole în weekendul viitor. Îmi pare rău”, a mai transmis actorul.

Mihai Bobonete a ținut să mulțumească medicilor și asistentelor care au avut grijă de el și l-au ajutat să rămână în viață. ”În primul rând, mulțumesc Doctorului Orhidean Mihnea, care m-a operat și care m-a ajutat să rămân de partea voastră!”, a mai transmis vedeta.

Vezi și Un cântăreț celebru a ajuns la operație, din cauza unui urcior

Citește și: