Mihai Bobonete și soția lui s-au cunoscut încă din adolescentă, aiar de atunci nu s-au mai despărțit. Iubirea lor a devenit tot mai puternică odată cu trecerea timpului, iar în 2003 au ales să se căsătorească, la 22 de ani, respectiv 20.

Ce familie frumoasă are Mihai Bobonete! De ce s-a căsătorit abia după 25 de ani de reație

Rodul iubirii lor sunt cei doi copii pe care îi au împreună. De ziua ei, comediantul i-a făcut o urare specială pe rețelele de socializare.

Mihai Bobonete, adevărul gol-goluț de ziua fiului său: ”Sunt un om meschin, trândav, urâcios, rău, mincinos, leneș…”

Actorul a ales să posteze o fotografie cu doi bătrâni care se țin în brațe, semn că se vede și de acum înainte cu soția sa, Cătălina. Aceasta a împlinit astăzi, 40 de ani, iar Mihai Bobonete i-a promis că îi va fi alături încă pe atât.

”La mulți ani Iubito!

Voi fi lângă tine încă 40!”, a scris Mihai Bobonete pe contul său de Instagram, unde a inserat și o serie de inimioare.

poza-postata-de-actor-de-ziua-sotieiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Au discutat în manieră proprie despre divorț

În urma cu 3 ani, Mihai Bobonete a adus în discuție divorțul, în manieră proprie. Și-ar fi dorit să divorțeze temporar de soția sa, pentru a avea parte de „criza vârstei de 40 de ani”, după cum a declarat el.

Actorul consideră că face parte din prima generație care a ratat acest lucru (criza de 40 de ani), fiindcă a venit pandemia de Covid-19. Recunoaște că și-ar fi dorit să se distreze de unul singur sau să-și facă un tatuaj, dar nu putea să iasă din casă din cauza restricțiilor.

”Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani pentru că a venit pandemia.

Exact când am făcut 40 de ani a venit pandemia. Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, eu n-am putut să mă duc la femei pe banii mei, eu n-am putut să mă tatuez, n-am putut să fac nimic.

Unde divorțezi tu în pandemie, când nu aveai voie să ieși din casă?

Eu m-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin, și i-am zis Cătălinei că eu divorțez! Ea: Păi și unde divorțezi, că nu ai voie să ieși din casă? Unde te duci să faci acte? Nu te bagă nimeni în seamă. Și a mai zis: Lasă, stai să treacă pandemia.” a spus Mihai Bobonete în cadrul podcastului pe care îl moderează.

S-au cunoscut la dans, în adolescență

Actorul din „Las Fierbinți” și partenera sa de viață se cunosc de 28 de ani, încă din perioada în care erau elevi. Vedeta de la Pro TV tocmai ce se pregătea să dea la liceu.

Cei doi erau doar niște copii, dar povestea lor de dragoste a ajuns să fie una frumoasă peste ani. Actorul are numai cuvinte de laudă pentru Cătălina.

La 14 ani, când a venit vremea să dau la liceu, am intrat la Slobozia, la mate-fizică, la „Mihai Viteazul. Și am stat în internat, unde existau două camere de băieți și 30 de camere de fete, de la vârsta gimnaziului până la postliceală.

Acolo am cunoscut-o și pe Cătălina, la o petrecere, în cantina internatului. Am invitat-o la un dans și aia a fost.

Ea avea 12 ani, eu 14, iar motivul pentru care venise acolo era că avea o soră mai mare, la liceu, și locuiau împreună”, declara actorul la un moment dat.

Vezi și Mihai Bobonete are o familie frumoasă, dar face terapie de multă vreme: „Mi-e teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final”

Citește și:

Cine câștigă finala Survivor România 2023. Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan sunt cei trei finaliști

S-a aflat cât costă meniul de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol și ce vor mânca invitații. Când e nunta celor doi