Terapia e însă parte din viața lui. Și pentru că este mulțumit de cum decurg ședințele și, mai ales de felul în care l-au schimbat acestea, actorul din Las Fierbinți continuă să treacă regulat pragul cabinetului psihologului.

Îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze, întotdeauna cu dorința de a-și face fanii fericiți, dar “Bobiță” din Las Fierbinți este deseori frământat de mai multe frici: „Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final.

Dar pentru toate astea există Laura sau cea care deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea. Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om.

Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor”, a declarat Mihai Bobonete pentru Fanatik.

Există multe prejudecăți și tabuuri atunci când vine vorba despre mersul la psiholog și despre terapie și asta o știe și actorul. Cu toate acestea, Mihai Bobonete nu se ferește să vorbească despre acest subiect.

„Prejudecăți și tabuuri în privința acestui subiect se întâlnesc doar la oamenii mai puțin educați și care nu au avut resursele necesare să-și mărească spectrul cunoașterii, pentru că, altfel, terapia este un lucru atât de normal, încât nu ar trebui niciodată să creeze rușini sau scepticism. Eu fac terapie și îmi este foarte bine așa”, a mărturisit el.

Amintim că apreciatul actor trăiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu soția luni, Cătălina, de mai bine de 27 de ani, ei cunoscându-se din adolescență. Rodul iubirii lor sunt cei doi copii pe care îi au: un băiat pe nume Octavian, de 11 ani, și Maria, de opt ani.

Mihai și Cătălina se cunosc de pe vremea când aveau 14, respectiv 12 ani, și s-au căsătorit civil în 2003. Nunta propriu-zisă a avut loc mulți ani mai târziu, abia în 2017.

Vezi și Mihai Bobonete, adevărul gol-goluț de ziua fiului său: ”Sunt un om meschin, trândav, urâcios, rău, mincinos, leneș…”

Citește și:

Până la urmă îi este Cătălin Botezatu dator “leoaicei” Cristina Bâtlan, de la Pro TV? Designerul a recționat

Tudor Chirilă, detalii rare despre familia lui: “Nu cred că voi crește niște copii care să…” Artistul are doi prichindei și o mentalitate aparte cu care îi crește