Într-un podcast realizat de Mihai Bobonete, în care l-a avut drept invitat pe Răzvan Simion, actorul a făcut dezvăluiri din viața privată a matinalului.

Mihai Bobonete nu s-a mărginit la a depăna amintiri nevinovate, el oferind inclusiv detalii din căsnicia lui Răzvan Simion cu fosta soţie, Diana, mariaj încheiat în 2015, după 15 ani. ”Să ştii că eşti singurul meu prieten căruia i s-a potrivit divorţul ca mănuşa”, i-a spus Bobonete lui Răzvan, care, mult mai rezervat, a replicat ”n-aş spune…”.

Actorul din Las Fierbinţi a continuat, totuşi, seria destăinuirilor: ”Ba da, îmi aduc aminte de momentele alea când îţi aduceam berea la pisoar, în club… ca să nu te vadă nevastă-ta, şi tot mă rugam ca la un moment dat să o calce tramvaiul.

Acum, dacă o asculta, singur mă înjură. Dar la cât m-a înjurat ea de când mă ştie, nu mă mai interesează o înjurătură în plus”.

După ce Răzvan Simion a încheiat divorţul în 2015 şi a început o relaţie cu Lidia Buble, Diana s-a mutat la Timişoara, unde locuieşte alături de cei doi copii ai lor, Tudor şi Ianca. Și ea, ca și fostul ei soț, trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste.

Vezi și Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion. Seamănă incredibil de bine cu Lidia Buble!

Citește și:

Andra, dezvăluiri nemaiştiute despre momentul în care a fost cerută în căsătorie. Ce nu a suportat niciodată la Măruță

A devenit mămică și a făcut publică prima imagine