Un invitat special trebuie să-i deosebească, iar patru consilieri celebri, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor, încearcă să-l ajute. Muzică, mister și distracție, asta se anunță mâine, de la ora 22.30, la PRO TV.

”Unii spun că au fost martori la eveniment: cică posterele astea în care e el atunci când cântă colinde, lăcrimează. Alții spun că e un copil leneș, pentru că o lasă pe maică-sa în fiecare an să împodobească bradul”, va spune Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii, atunci când îl va introduce în scenă pe invitatul acestei ediții: Paul Surugiu – Fuego.

”La noi în țară, tot ce au fost moaște au fost de prin alte locuri. Eu am foarte mare încredere în tine că tu vei fi următoarele moaște ale României. Atunci o să vin și eu să te pup”, îi va mărturisi Mihai Bobonete invitatului special în emisiune.

Rămâne de văzut și are va fi replica lui Fuego.

Ce voci îi vor da bătăi de cap artistului și ce concurentă îl va face să spună: Ai picioare foarte frumoase!”, asta după ce a fost eliminată și a mărturisit că:Aș fi vrut să cânt cu dumneavoastră, mai ales că bunica mea e o mare fană! Are poză cu dumneavoastră. Pot spune că am crescut cu Fuego, vedem sâmbătă, de la ora 22:30, într-o nouă ediție Falsez pentru tine.

Vezi și Drama neștiută a lui Fuego. Niciun om nu ar trebui să treacă prin așa ceva

Citește și:

Lili Sandu, mesaj emoționant pentru băiețelul ei încă nenăscut. Cum arată vedeta care poate naște dintr-un moment în altul. S-a pozat inclusiv în costum de baie!

Silviu Prigoană, mesaj pentru Adriana Bahmuţeanu. Ce îi transmite fostei soții, după 50 de procese