Comediantul și-a deschis sufletul de ziua fiului său, Octav, care a împlinit 12 ani. Bobo a mărturisit de ce este mândru de băiatul lui și de ce nici măcar nu merita asta.

„Sunt un om meschin, trândav, urâcios, rău, mincinos, leneș, delăsător, fără încredere, umil, trist, fără ureche, gras, împotrivă, necitit și plin de el totodată… NIMIC din astea nu s-au atins de omul ăsta, nimic din astea nu au mers mai departe, nimic, din partea mea întunecată, nu e moștenită de Octav… nimic, pentru că el este Fericirea Mea, el este tot ce mi-am dorit eu să fiu și nu am putut ajunge, el este lumina din întunericul ce m-a cuprins odinioară, el este trecutul, prezentul și marele meu frumos viitor, el mi-este totul și totul e Frumos și Bine”, a scris Bobo pe Instagram în ziua în care băiatul lui a împlinit 12 ani.

Actorul din Las Fierbinți se declară „cel mai fericit tată din Univers” și îl descrie pe Octav ca fiind „un copil bun, omenos, sufletist și sensibil”.

„Sunt tată de copil BUN, OMENOS, SUFLETIST ȘI SENSIBIL, sunt omul căruia i s-a dat o misiune nobilă prin creșterea unui copil ca Octav.

Vă scriu asta ca să știți, ca să știți că sunt mândru, ca să știți că nimic pe lumea asta nu m-ar fi împlinit mai mult ca această minune de băiat și vă scriu asta ca să mă laud.

Da… e al meu și are 12 ani Azi”, a mai scris Bobonete, postând și o fotografie cu el și fiul lui, în timp ce pescuiesc.
Comediantul a invocat Divinitatea și i-a cerut un singur lucru:

„Dumnezeule, dacă exiști, îngăduie-mi a mă bucura de tipul ăsta la fel de mult precum am făcut-o până acum și ține-mi mintea și ochii deschiși să învăț binele și frumosul de la el, așa cum mi-l arată zi de zi în fiecare zi de 9 ani încoace!
La mulți ani băiatul meu! Iartă-mă că sunt nărod față de tine câteodată… și nu uita: Tati te iubește la nesfârșit!”, și-a încheiat Mihai Bobonete postarea venită din suflet.

Mihai Bobonete mai are o fiică, Mariamâ, de aproape 8 ani, cu soția lui, Cătălina.

Vezi și Mihai Bobonete, dezvăluiri neaşteptate despre căsnicia lui Răzvan Simion: ”Eşti singurul meu prieten căruia i s-a potrivit divorţul ca mănuşa”. Cum a reacționat matinalul

Citește și:

Cum arată acum fetița din telenovela „Numai Iubirea”. Micuța Bianca s-a transformat într-o tânără superbă și sexy

Adelina Pestrițu, operată de urgență! Intervenția nu a mai putut fi amânată