Acum, vedeta a spus cu subiect și predicat că vrea să devină tată! Însă ca „visul” să i se îndeplinească, are nevoie de o parteneră! Iar după ce a auzit de dorința actorului, o celebritate de peste ocean s-a oferit să îi facă un copil acestuia!

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți bărbați din lumea mondenă românească. Însă actorul a spus de nenumărate ori că nu își dorește să se căsătorească vreodată. Ba mai mult, ca să fie mesajul și mai clar, și-a tatuat pe degetul pe care ar trebui să stea verigheta cuvântul „never” ( în traducere ”niciodată”).

Tocmai de aceea, declarația recentă a lui Mihai Bendeac a luat prin surprindere pe toată lumea. Actorul le-a mărturisit urmăritorilor săi de pe social media că își dorește un copil, dar doar pentru a mai avea ce să fotografieze, fiind sătul de selfie-urile din lift.

„Vrea cineva să facă un copil cu mine? Că nu mai am ce să postez! Sau să-mi împrumute o pisică…”, a scris Mihai Bendeac pe contul lui de Instagram.

La câteva minute de la strigătul de ajutor al lui Mihai Bendeac, Anastasia Soare, deținătoarea imperiului „Anastasia Beverly Hills”, Regina Sprâncenelor de peste ocean, i-a răspuns acestuia: „Hai că mă sacrific eu!! Și atunci să vezi ce mult content vei avea!! ❤️”, i-a scris Anastasia Soare lui Mihai Bendeac.

Impresionat, dar departe de a se pierde cu firea de așa un feedback, actorul i-a dat replica imediat: „Ora și locul 😁”. Anastasia Soare, româncă la origine, este una dintre cele mai mari vedete și oameni de afaceri din SUA, printre clientele sale aflându-se Oprah, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith, Lara Flynn Boyle, Penelope Cruz sau Sharon Stone.

Vezi și Mihai Bendeac, gest de aur pentru un concurent de la iUmor. Imaginile care spun totul

Citește și:

Abia s-a aflat că s-a despărțit, că Cristina Cioran este într-o nouă relație! De fapt de ce s-a rupt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, după 10 ani

Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu. A fost internat, dar medicii sunt rezervați