Cum era de așteptat, Mihai Bendeac nu s-a rezumat doar la clasicul „La mulți ani!” și a oferit un detaliu deloc cunoscut despre nașterea sa.

View this post on Instagram

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

”La mulți ani, mamă! Te iubesc!”, ăși începe el mesajul postat pe Isntagram. Ce a rumat, însă, a luat pe toată lumea prin surprindere.

”Vezi? Dacă te lăsa medicul să faci chiuretaj, cine îți mai ura acum pe Instagram? 😁 În plus, pentru că m-ai născut la 20 de ani, am și o mamă tânără!”, a mai scris el, postând și o fotografie cu Emilia Bendeac.

Imaginea a strâns peste 30.000 de like-uri în trei ore, iar secțiunea de comentarii a fost asaltată de prietenii virtuali, care s-au grăbit să-i ureze Emiliei Bendeac ”La mulți ani!”.

Mihai și Emilia Bendeac au scris o carte autobiografică

Mihai Bendeac, juratul iUmor, a lansat împreună cu mama lui, Emilia Bendeac, o carte autobiografică intitulată „Jurnalul unui Burlac”.

Amintirile nu sunt neapărat de pe scena teatrului, ci mai mult din viața personală, în privința căreia actorul este rezervat de obicei, așa că mai totul este o premieră.

De fapt, mama sa a fost cea care a început să scrie. „El a fost primul căruia i-am spus că scriu într-un caiet niște amintiri. Vă dați seama că lui atâta i-a trebuit. Habar n-am avut că o să se ajungă aici. I-am dat caietul și l-am rugat să nu râdă de mine”, a glumit Emilia Bendeac.

După o perioadă, Mihai i-a spus mamei lui că va exista o carte după notițele pe care le-a scris în caiet.

„Cred că o să-l descoperiți exact așa cum este el, dar eu nu am citit cartea”, recunoaște mama juratului.

Vezi și O vedetă imensă, de peste ocean, s-a oferit să-i facă un copil lui Mihai Bendeac. Răspunsul lui e un șoc!

Citește și:

Imagine adorabilă cu Namiko! Anunțul făcut de Cabral despre fiica lui

Ce soție frumoasă are Dan Bordeianu. Cei doi au împreună o fetiță