Mihai Bendeac s-a retras brusc din televiziune anul trecut, fără a oferi vreo explicație publicului său. Comediantul s-a aflat timp de câteva sezoane bune la masa juriului iUmor, însă, când toată lumea se aștepta mai puțin, acesta a fost înlocuit.

De atunci, însă, acesta nu a mai apărut la TV și nici nu a mai vorbit despre o posibilă revenire. Se pare însă că în toată această perioadă prezentatorul le pregătea fanilor o surpriză, întrucât Mihai Bendeac a postat acum o fotografie pe rețelele de socializare cu logo-ul de la Pro TV, semn că va reveni cu forțe proaspete la postul concurent.

Nu a spus însă despre ce emisiune e vorba, așa că toată lumea abia așteaptă să vadă ce pregătește actorul.

tatal lui bendeacSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ce spunea Mihai Bendeac în trecut, de Pro TV

În urmă cu ceva timp, Mihai Bendeac povestea în cadrul unui podcast despre faptul că și în trecut a fost contactat de producătorii de la Pro TV. Cu toate acestea, comediantul excludea pe atunci posibilitatea de a apărea la postul concurent, întrucât, spunea el, niciodată nu ar putea să fie „el”.

”Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru Românii au talent.

Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie.”, spunea Mihai Bendeac acum ceva timp, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Vezi și De ce nu vrea Mihai Bendeac nici în ruptul capului să devină tată. Motivul bizar, mai ales că prin patul lui au trecut niște domnișoare superbe!

Citește și:

A murit celebrul creator de modă Paco Rabanne. Designerul avea 88 de ani

Oana Roman, dezamăgiri pe toate planurile: Sora ei nu și-a mai văzut mama de 6 luni și nici nu mai vrea! Prima reacție a Catincăi Roman