Mihai Bendeac a apărut în fața fanilor, în stare de ebrietate. După o noapte nebună de distracție într-un club din Capitală, alături de Mihai Bobonete, Mihai Dragomir Rait, alias Bobiță, și Dorel din Las Fierbinți, Codin Maticiuc, Ana Dinicu, actorul a apărut în fața fanilor într-un mod total neașteptat.

După ce au plecat din club, distracția a continuat în mașină, unde Codin Maticiuc l-a filmat pe Mihai Bendeac, care se afla într-o avansată stare de ebrietate. Acesta a început să înjure, chiar dacă în mașină se aflau și două femei.

Pe lângă cuvintele vulgare, Mihai Bendeac și-a amintit de părinții lui, despre care a spus că sunt la Arsenie Boca, ”se roagă pentru sănătatea mea”.

Anca Dinicu, care se afla lângă el, i-a dat o replică pe măsură: ”Se roagă pentru însănătoșirea ta la cap!”

De pe scaunul din față, Monica Munteanu, managerul actorului și juratului de la iUmor, a ținut să precizeze că es este cea mai trează dintre toți.

Mihai Bendeac și-a dat pantalonii jos, în public: ”Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”

Codin Maticiuc a continuat să îl filmeze pe Mihai Bendeac, care, la un moment dat, a coborât din mașină și și-a dat pantalonii jos, spre surprinderea tuturor.

”Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”, a spus Codin Maticiuc, în timp ce îl filma pe Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac regretă și nu prea

După ce imaginile cu actorul, în timp ce își dădea pantalonii jos, au devenit virale, Mihai Bendeac a ținut să facă primele declarații despre modul în care a apărut în fața fanilor, dar și despre gestul pe care l-a făcut, în plină stradă. Acesta a ținut să își ceară iertare familiei sale, dar și tuturor apropiaților săi. În mod interesant, însă, în înregistrarea în care cere scuze are, din când în când, accese de râs.

„Aș vrea să-mi cer iertare familiei mele și tuturor celor care mă iubesc și mă apreciază. Cuvintele sunt de prisos. Recunosc că sunt prost. Bă, sunt prost, recunosc că sunt prost, deosebit de prost. Nici nu am un anturaj, de foarte multe ori, care să mă ajute în acest sens, dar faptul că îmi dau seama, e un prim pas.”, a transmis Mihai Bendeac.

Vezi și Cum arată fratele lui Mihai Bendeac, mai mic cu 18 ani!

Citește și:

Tudor Gheorghe, declarații rare despre fiul și nepotul lui. Cum a uitat-o pe soție în gară, cu ani în urmă, și cum e viața fără ea

Cum a fost cerută în căsătorie Adda: ”Am oprit într-un șanț, m-am pus în genunchi, în țărână, pe unde treceau animalele”