Mihai Bendeac este unul dintre cei mai discreți bărbați atunci când vine vorba despre relațiile sale amoroase. Vedeta nu și-a expus poveștile de dragoste în fața lumii și a încercat să își țină viața amoroasă cât mai în umbră.

Cu toate că s-a iubit și cu femei celebre, niciuna nu a reușit să îl convingă pe acesta să ajungă în fața altarului. Astfel, actorul este unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi, iar multe doamne și domnișoare se visează la brațul lui.

Declarație făcută în văzul și auzul tuturor

Într-un moment de maximă sinceritate, Mihai Bendeac a făcut o dezvăluire neașteptată și i-a luat pe fani prin surprindere cu câteva detalii neștiute din viața lui amoroasă. Concret, actorul a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Celia, în urmă cu mulți ani. Deși lucrurile nu au mers între ei și s-au despărțit ulterior, ambii și-au adus numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

Astfel, Mihai Bendeac a mărturisit că cea mai frumoasă declarație de dragoste primită vreodată a fost din partea Celiei. Frumoasa cântăreață a compus o piesă la doar câteva zile de la despărțire, iar melodia i-a adus lacrimi în ochi actorului. Versurile piesei „Dor de noi (joi)” l-au emoționat pe Mihai Bendeac într-atât încât și că în prezent aceasta a rămas melodia sa de dragoste preferată.

Potrivit spuselor sale, piesa lansată de Celia descrie perfect tot ceea ce au trăit împreună.

„Voiam să spun de foarte mult timp o chestie. Am trăit destul de multe în această existență și sper să nu se supere nimeni că spun asta, dar cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care eu, ca bărbat, am primit-o vreodată – și îmi permit să spun asta pentru că a fost o relație de notorietate, acum ani și ani de zile.

Cea mai frumoasă declarație de dragoste a fost de la Celia, când am decis amândoi să nu ne mai întâlnim niciodată, pentru că era totul extrem de latin în ceea ce trăiam, și mi-a trimis în joia de după despărțirea noastră această melodie.

Nu pot să nu recunosc faptul că mi-a rămas întipărită și a rămas cea mai bună melodie de dragoste și faptul că era pentru mine m-a marcat profund. Am suferit ca un câine.

Uite că uneori și despărțirile pot să producă niște melodii frumoase și da, descrie foarte mult ce am trăit în perioada aia. E superbă!”, a spus Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a mărturisit că între el și Celia s-au petrecut momente extrem de frumoase și intense. De la o simplă prietenie, cei doi au ajuns să formeze un cuplu și, deși dragostea dintre ei nu i-a dus mai departe, aceștia au rămas în relații bune și după despărțire.

Ulterior, Celia s-a căsătorit și s-a mutat în Australia, locul natal al soțului artistei. 

Vezi și O vedetă imensă, de peste ocean, s-a oferit să-i facă un copil lui Mihai Bendeac. Răspunsul lui e un șoc!

Citește și:

Ce a spus Dani Oțil despre Ramona Olaru în emisiunea Neatza?

Irina Columbeanu s-a transformat într-o adolescentă superbă. Cea mai recentă imagine cu ea a cucerit internetul