Impresionat de povestea de dragoste a lui Gabriel Chioseaua, Mihai Bendeac nu numai că i-a dăruit acestuia o lună de miere, dar, zilele recute, i-a botezat și băiețelul.

Gabriel Chioseaua, pe numele său de scenă Romanticul X, este concurentul care și-a cerut iubita în căsătorie chiar pe scena iUmor. Bărbatul, care lucrează în construcții cu ziua, nu are o situație financiară strălucită, dar a primit cadou o vacanță la munte de la Mihai Bendeac.

”A fost un moment care mi-a plăcut foarte mult. Chiar am văzut acolo un sentiment curat, am văzut o lume mai bună. Am înțeles că vor să plece în luna de miere pe Valea Prahovei și vreau să le ofer această vacanță”, a spus atunci juratul.

Și cum, între timp, Gabriel și soția sa Ilona au devenit și părinți, Mihai Bendeac a acceptat cu bucurie să le boteze fiul, pe micuțul Mihai Gabriel, iar nașa a fost chiar mama juratului.

botez-iumor-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”Este un mix de sentimente pe care îl am în acest moment. Dacă m-ar fi întrebat cineva acum un an dacă aș face așa ceva, sigur aș fi spus că nu, nici nu știu dacă o să se mai întâmple vreodată. Dar sunt foarte bucuros și îi sunt recunoscător lui, pentru că altminteri nu simțeam această bucurie!”, a spus Mihai Bendeac.

Sezonul 9 iUmor va avea premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii.

Vezi și Mihai Bendeac și-a făcut o intervenție estetică la față: „De la o anumită vârstă trebuie”

Citește și:

Metoda prin care Larisa a început să se răzbune pe Alin Oprea: „Fericirea mea a fost cea mai mare tragedie”

Un actor celebru a pus ochii pe Lidia Buble. Ce i-a transmis starul?