Mihai Albu a anunțat că are cancer. Primele declarații după ce a fost operat

Au povestit însă și despre începuturile relației lor, acum doi ani, când designerul o avea în grijă pe mama sa, decedată între timp. Chiar dacă vorbele nu au fost rostite, e clar că Elena a fost trimisă în viața lui ca un înger, care să-l îndrume pe acest drum anevoios. A venit în viața sa în momentul în care creatorul de modă avea cea mai mare nevoie.

Chiar Elena, chirurg cardiac, a fost cea care i-a dat vestea că are cancer.

„Am fost destul de transparentă, nu am vrut să-i ascund absolut nimic, nu am vrut să-i cosmetizez situația. Am fost permanent acolo!

Deși înțelegea ceea ce i se întâmplă, întreba de mai multe ori aceeași întrebare, cu aceleași explicații, însă așa sunt pacienții, nu acceptă diagnosticul și nu vor să creadă că au cancer. Timpul în patologia asta nu este partener, noi suntem împotriva timpului, contra lui”, a spus aceasta.

Boala cruntă a celebrului designer a fost descoperită în luna februarie, când acesta a mers la un control anual de rutină. Vestea că are cancer a venit chiar în ziua în care i-a murit fratele. Și el suferea de crunta boală, dar nu aceasta e cea care l-a ucis.

A îngrijit-o ani buni, dar femeia s-a dus. Mama lui Mihai Albu a murit la aproape 96 de ani: ”Drum lin spre ceruri, MAMI!”. Mesajul Iuliei Albu

”A fost o perioadă de așteptare de două săptămâni, o perioadă grea de așteptare. Eu am citit prima rezultatul, iar el aștepta lângă mine să-i dau un răspuns. Știam că e vorba de cancer și că urmează o călătorie imprevizibilă, cu deznodământ pe care nu poți să-l anticipezi”, a spus iubita lui Mihai albu- în candrul emisiunii ”La Măruță” de la Pro TV.

”Primul lucru e genetic, fratele meu a avut. Exact când am aflat eu asta, fratele meu a decedat, iar cu 5 luni în urmă, mama. Fratele meu era sub tratament. Știam că el se tratează, dar nu acesta a fost motivul pentru care a murit. A făcut infarct”, a completat și designerul.

Operația a fost ”mutilantă”

Deloc simplă, au povestit cei doi, ambii părinți a câte unei fetițe din relațiile anterioare. A fost nevoie ca Mihai Albu șă-și asume niște riscuri în momentul în care și-a dorit să meargă mai departe pe acest drum, riscuri legate de operație pe care iubita lui I le-a explicat încă de la început.

”A fost o operație foarte grea. Îți scoate un organ”, a explicat fostul soț al Iuliei Albu.

”Este pentru mine o intervenție mutilantă, îți scoate un organ care contează, nu e vital. Operația în sine vine și cu o serie de dezavantaje pe care le poți avea sau nu în timp. Însă ne-am asumat tot ce presupune această intervenție, eu l-am consiliat pe parcursul acestui proces”, a explicat iubita lui Mihai Albu.

mihai-albu-si-iubita-la-marutaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

Iubita lui Mihai Albu: ”Am plâns și încă mai fac asta”

Cât timp a stat în spital după operație, Mihai albu a fost sprijinit permanent de iubita lui. Recunoaște însă că a suferit foarte mult și încă mai face asta, chiar dacă, față de ea, a încercat să ascundă.

Deși medic, deși tare, și iubita lui Mihai Albu suferă în tăcere.

”Am plâns și încă mai fac asta, dar recunosc asta. Am un partener superb și am intrat în relație fără să știu cine a fost Mihai Albu. Între noi e diferență de fix 20 de ani. Povestindu-mi cine este el de fapt, mi-am dat seama că este un element de patrimoniu, pe care trebuie să-l rezerv”, a declarat și iubita lui Mihai Albu, în vârstă de 41 de ani.

În câteva zile află dacă va face chimioterapie

În urmă cu câteva zile, Mihai Albu declara pentru România TV, tot legat de operație: „Am ales varianta la privat pentru că iubita mea lucreaza acolo şi a avut încredere!

A fost un efort mare, dar am avut siguranţa prezenţei iubitei mele care m-a susţinut. Fiind de specialitate medic chirurg cardiac ştie multe şi a ţinut şi legătura cu medicii”, a mai spus Mihai Albu.

Designerul a suferit intervenția chirugicală în urmă cu două săptămâni, iar în câteva zile urmează să facă o analiză importantă, pentru a vedea dacă începe sau nu chimioterapia.

„În opt luni a murit mama, apoi fratele. Am avut o perioadă nefericită, cu tristeţe multă, am trecut cu greu prin toate şi s-au resimţit care mai de care. Asta cu boala cel mai greu a fost să conştientizez că o am şi că trebuie să fac ceva, ca nu poţi lasa să prolifereze.

Am speranţă pentru că organul a ieşit cu cancer agresiv, dar ganglionii au invadare zero, ceea ce este un lucru bun”, mai declara el pentru sursa anterior menționată.

Vezi și Mihai Albu, susținut în lupta cu cancerul de iubita lui, medic, și de fosta soție. Mesajul Iuliei Albu: ”Există doar eroi!” dar și Ce relație are Mihai Albu cu fetița iubitei sale! Celebrul designer e discret, dar nu s-a ferit să spună!