Prezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, el a oferit detalii despre viața sa sentimentală. Printre altele, fostul soț al Iuliei Albu a afirmat că este implicat într-o relație de cuplu. În plus, Mihai Albu a afirmat că ar putea să se recăsătorească, însă a mărturisit că dacă ar face acest pas ar fi mult mai atent.

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

La rândul său, Mihai Albu este și el implicat într-o relație sentimentală, după cum a afirmat chiar el.

”Sunt mai cu băgare de seamă, nu cum am fost în trecut”

Totuși, în cazul său, planurile nu sunt așa de avansate. ”Dacă se găsește persoana potrivită, aș putea să mă recăsătoresc. Am pe cineva în viața mea. La vârsta mea, eu fac 59 de ani, sunt mai cu băgare de seamă, nu cum am fost în trecut.

Trebuie săștii dinainte dacă este iubitoare de înaripate. Dacăîmi vine cu găina acasă? Toată lumea a râs de mine, în ce situație ajunsesem eu”, a afirmat Mihai Albu, potrivit playtech.ro.

Cum au mers afacerile lui Mihai Albu în pandemie

Afectat și el de pandemia de coronavirus, Mihai Albu a explicat ce anume a făcut pentru a-și salva afacerea. ”Eu m-am adaptat tot anul trecut, am lucrat pentru o linie de zi, am făcut și pantofi sport. Îi vând peste tot, online. Am adaptat încălțămintea pentru cea de zi, prețuri mai mici și așa am rezistat.

Linia de sneakers a explodat, nu am pierdut așa mult. Am abordat segmentul de încălțăminte ciudatăîntotdeauna, mie îmi place, e ceva ce mă reprezintă, prețurile pot crește în funcție de complexitate. Linia comercială nu prea îmi face plăcere, dar trebuie făcută”, a declarat designerul.

”Au fost propuneri să plec din România să lucrez, dar eu am vrut să ies în față cu numele meu, nu sub cineva. Eu m-am respectat mai mult decât m-au respectat alții. Fiica mea se implicăîn creațiile mele, îmi spune ce anume nu îi place, alege culorile, am ținut cont de două ori de sfaturile ei și a avut dreptate”, a mai spus Mihai Albu.

Vezi și Iulia Albu se mărită. Ce i-a cerut lui Mihai Albu e inimaginabil. Reacția plină de furie a creatorului de modă

Citește și:

Codin Maticiuc a dezvăluit ce-i place să facă după ce se îmbată

Anda Adam nu se mai ascunde! A postat prima imagine cu iubitul: ”Îndrăgostită”