Designerul, care de câteva luni formează un cuplu cu o femeie de profesie medic chirurg, a recunoscut recent că lucrurile între el și partenera lui de viață sunt destul de serioase și nu exclude ca în viitor să ajungă din nou la altar.

Iubita lui, în relații bune cu potențiala soacră

Mihai Albu se recăsătorește la zece ani de la divorțul de Iulia Albu? – Aceasta e întrebarea care e pe buzele tuturor, mai cu seamă că toți cei apropiați designerului i-au cunoscut partenera.

După ce și-a dat timp de gândire și de liniște mai mulți ani, designerul se pare că a ales să mai dea o șansă iubirii. Femeia care l-a determinat să își schimbe părerea e medic chirurg, iar cei doi sunt împreună de aproximativ jumătate de an.

Cei doi nu locuiesc împreună pentru moment, însă nu exclud să se întâmple acest lucru în viitorul apropiat. Și nu doar atât!

Recent, Mihai Albu a vorbit despre cum decurg lucrurile între el și noua iubită și a povestit faptul că nu exclude nicidecum faptul că ar putea ajunge la altar, dacă toate se desfășoară în ritm normal și natural.

„Relația mea cu ea este ok. Ne înțelegem bine și lucrurile de la o zi la alta evoluează în bine, ceea ce mă bucură. Lucrurile nu stau pe loc între noi doi. Probabil dacă o să ne fie la fel de bine, pe viitor, ca și până acum, o să vină și o căsătorie între noi doi”, a declarat Mihai Albu pentru Click!.

Mihai Albu e cel care își îngrijește mama

După divorțul de Iulia Albu (41 de ani), femeia cu care designerul are o fetiță, pe Mikaela (13 ani), Mihai Albu a decis că cel mai bine este să se mute cu mama sa, Zinaia, care recent a trecut prin momente de cumpănă. Aceasta a alunecat de pe un scaun și s-a ales cu o fractură de bazin, în acest moment fiind imobilizată la pat.

„Mama este la fel, dar sperăm să își revină încetul cu încetul. Acum este cu recuperarea. O să fie bine.

Eu, unul, mă bucur că se mai încălzește afară, se schimbă și vremea în bine, așa că urmează să lansez și o nouă colecție de primăvară de pantofi și tot așa.

Iubita mea se înțelege foarte bine cu mama, ne ajută de fiecare dată când are timp. Suntem ca într-o familie. Se implică mult cu mama”, a povestit designerul, fericit că totul decurge așa cum nu se putea mai bine.

Designerul și-a oficializat relația în toamna anului trecut, pe Facebook, luând pe toată lumea prin surprindere. A spus atunci simplu că are o relație, postând și câteva fotografii.

Ulterior, a dat mai multe amănunte: ”

„Nu am nimic de spus. Am o iubită, este adevărat. Trec printr-o perioadă foarte bună a vieții mele. Sunt fericit! Am o persoană lângă mine acum cu care rezonez, iar asta de ceva timp. Dacă toate lucrurile merg bine între noi doi, cu timpul ne vom căsători, nu spun nu.

Nu știu cu ce a reușit să mă cucerească, poate cu faptul că rezonăm foarte bine. Asta a fost suficient pentru mine.

Nu vreau să ofer mai multe detalii despre actuala mea parteneră, pentru că ea nu îmi permite. Are o meserie importantă. Nu lucrează în același domeniu cu mine și este bine”.

Amintim că Mihai Albu a fost căsătorit, timp de opt ani, cu Iulia Albu. Lucrurile nu au decurs, însă, așa cum și-au dorit și cei doi au ajuns la divorț.

În prezent, Iulia se iubește cu Mike, un român stabilit în Londra de mai mulți ani, care a cerut-o și de soție.

Vezi și Iulia Albu, primele declarații despre relația fostului soț: „Doamna pare o persoană…” De fapt cine e noua iubită a lui Mihai Albu și cu ce se ocupă

Citește și:

Sunt căsătoriți de 9 ani, dar au o relație de 14. De ce nu au copii Cătălin Bordea și soția lui

Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2023. Vedetele care au strălucit pe covorul de culoarea șampaniei