După divorțul de Iulia Albu, Mihai Albu iubește din nou, iar femeia care i-a dat din nou aripi este o prezență foarte discretă, de profesie medic chirurg, care are și ea o fetiță dintr-un mariaj încheiat între timp.

De mai bine de șapte luni, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și lucrurile între ei merg din ce în ce mai bine. Cea mai bună dovadă este aceea că, în ultima perioadă, el împreună cu partenera sa de viață stau din ce în ce mai mult sub acelați acoperiș.

„A fost foarte frumos de Paște. Am petrecut aceste zile în familie, alături de cei dragi, mai exact cu iubita mea, mama, și fetița ei, acasă. Cam atât. Am fost și la Înviere, am luat lumină.

Mama, ce să facă? Nu este nici bine, nici rău”, a mai spus designerul, cel care o îngrijește 24/24 pe mama sa.

”Sunt foarte bine împreună cu iubita mea acum. De Paște ea a gătit de toate: a făcut cozonac, friptură de miel, sarmale, ciorbă, nu a lipsit nimic.

Suntem bine împreună! Noi doi suntem ca și mutați împreună, pot zice. Ea, în ultima perioadă, stă nopțile la mine, împreună cu fetița ei. Avem camera noastră.

Important este că petrecem timpul împreună și suntem fericiți”, a declarat Mihai Albu pentru Click!.

au-petrecut-pastele-impreunaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Iulia Albu, primele declarații despre relația fostului soț: „Doamna pare o persoană…” De fapt cine e noua iubită a lui Mihai Albu și cu ce se ocupă

Mihai Albu nu și-a văzut fetița de Paște

În urmă cu 10 ani, Mihai Albu divorța de Iulia Albu, femeia cu care a fost căsătorit timp de opt ani și cu care are o fetiță, pe Mikaela (13 ani).

Pentru a se stabili un program de vizită, cele două vedete s-au războit aprig în instanță.

„Mikaela, fiica mea, nu a venit de Paște la mine. M-a sunat în noaptea de Înviere să îmi zică „Hristos a Înviat” și cam atât.

Era vorba să vină în prima sau a doua zi de Paște la mine, dar nu a putut. Așa că cel mai probabil ne vom vedea weekend-ul care vine”, a declarat Mihai Albu pentru sursa citată.

Amintim că, în prezent, Iulia are o relație cu Mike și există chiar planuri de nuntă.

Vezi și Mihai Albu, despre o nouă căsătorie, la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu: „Lucrurile nu stau pe loc”

Citește și:

Lora, dezvăluirile momentului despre sarcină

Mircea Badea, declarații rare despre fiul său: „Măi, tată, tu îți dai seama cât te iubește tata?” Ce a răspuns Vlăduț