În 2015 a devenit trainer certificat în tehnica și arta livrării discursului și expert în comunicare. Moderează evenimente, susţine conferinţe de dezvoltare personală și este solicitată în toată țara. În weekend, Mihaela Tatu s-a aflat la Piatra Neamț, la „Tabăra Hairstiliștilor”, eveniment dedicat specialiștilor din domeniu și ajuns deja la cea de-a 5-a ediție.

mihaela-tatu-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

„M-am apucat să învăț, ca să pot preda arta comunicării, am studiat logopedia, persolog după modelul DISC și așa, timp de 3-4 ani, am învățat continuu. Pe urmă, am devenit mentor și antrenor și am început să simt libertatea, fără stăpân”, spune Mihaela Tatu despre noua ei profesie. „Special pentru Tabăra Hairstiliștilor, Mihaela Tatu a pregătit informații esențiale, adaptate acestui domeniu, care să îi ajute pe viitorii experți să comunice mai simplu cu clienții lor, să știe că pot deveni oricând cine vor ei să fie, dar și să afle cum poți avea rezultate profesionale care să te împlinească”, au anunțat organizatorii.

Mihaela Tatu, tot de „3 x femeie” și la 59 de ani

Din pozele publicate de Mihaela Tatu pe Facebook, se vede cât de bine îi priește noua meserie. La 59 de ani, Mihaela Tatu este tot de „3 x femeie”. A slpbit, are un tonus excelent, zâmbește în permanență și se îmbracă în culorii vii. Călătorește mult și se bucură de tot ceea ce viața îi scoate în cale.

„Cum m-am apucat de public speaking? Renunțând la televiziune și găsindu-mi vocația, pregătindu-mă, bineînțeles, de-a lungul timpului pentru această activitate pentru care ai nevoie nu numai de informație, ai nevoie de experiență, expertiză și vocație. Și iată-mă, sunt în acest domeniu unde consider că exemplul personal este foarte important”, a mărturisit Mihaela Tatu.

Citește și: Mihaela Tatu, dezvăluiri despre fiica sa plecată de ani buni departe de casă. Ce face și cu ce se ocupă Ioana. Marea cumpănă prin care a trecut vedeta

Citește și: Motivul din cauza căruia Mihaela Tatu a divorțat, după 15 ani de căsnicie: „L-am întrebat dacă poate spune…”