Mihaela Tatu (54 de ani) recunoaște că a avut tot timpul probleme cu greutate, dar a reușit să slăbească în ultimele luni 23 de kilograme și acum arată spectaculos. Fosta vedetă este foarte încântată de felul în care arată acum și susține că și-a schimbat stilul de viață. Nu a făcut schimbări doar în alimentație, ci a început să facă și mișcare și să aibă mai multă grijă de ea.
Mihaela Tatu a dezvăluit care sunt ingredientele care au ajutat-o să ajungă la o forma fizică extraordinară, dar şi care este metoda sigură prin care dă jos kilogramele.

MIhaela Tatu, înainte să slăbeascăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citește și: Dieta cu pepene verde te scapă de 5 kilograme în 7 zile

Mihaela Tatu a slăbit 23 de kilograme

„Procesul, indiferent ce metodă alegi ca să dai jos kilogramele, are două ingrediente la care nu trebuie să renunţi pentru că sunt de baza: voinţa şi disciplina. Eşti ceea ce alegi să fii. (…) Iau o pauză, în pauza aia de două luni am grijă nu să mai dau jos, ci să mă menţin, apoi iar încep. (…) În ziua respectivă mănânc, a doua zi am grijă şi încep iar cu voinţă şi disciplină. Am învăţat să mă abtin. Dacă nu poţi, atunci eşti ceea ce accepţi tu să fii”, a spus Mihaela la „Vorbeşte lumea”.

Fosta prezentatoare are grijă să mănânce numai după o dietă care i se potriveşte, pe care a primit-o de la un nutriționist din București. Ea îşi începe ziua cu două ore de sport, iar de 2-3 ori pe săptămână merge și la masaj sau tratamente corporale.

“Am reușit să ajung la o greutate ideală cu ajutorul tratamentelor corporale, a masajului și a vacuumului. În prima luna s-au dus 7-8 kilograme. Acest lucru m-a încurajat să merg mai departe și am apelat și la un nutritionist de la București, dar si la un antrenor din Oradea, cu ajutorul cărora am făcut minuni cu corpul meu”,  a mărturisit fosta prezentatoare tv.

 

„Eu îmi doresc să trăiesc, oricât aş trăi, să fiu sănătoasă. De la ora 7  până la 9 dimineaţa fac sport, ţin şi dietă şi apoi masaj de 2-3 ori pe săptămână. Am slăbit 23 de kilograme. Mai vreau 6 kilograme. Mă trezesc şi mulţumesc că mi s-a mai dat o şansă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă trezesc. Mă trezesc dimineaţa şi pun zâmbetul pe buze. Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă în sac. Acum mi-e drag de mine.” a mai spus Mihaela Tatu la Antena Stars.

Fosta prezentatoare tv mărturiseşte că noul său regim de viaţă nu numai că a ajutat-o să slăbească ci şi să îşi menţină un echilibru interior.

 

“Acum mă simt confortabil în viaţa mea. M-am hotărât să trăiesc fain şi trăiesc fain bucurându-mă de orice Pe lângă faptul că sunt sănătoasă şi că arăt bine, îmi văd de obiectivul meu. Adică fac sport, fac masaj şi mă simt foarte bine. Asta între două oraşe, între două cursuri, între două evenimente”, a povestit Tatu.

Citește și: