Puțină lume știe că Mihaela Tatu este o împătimită a călătoriilor, iar pentru a bifa multe dintre destinaţiile de pe lista sa a călătorit timp de doi ani. Fosta prezentatoare TV a văzut o treime din glob, ba chiar şi-a vândut casa pentru a putea să ajungă în toate destinaţiile de vis pe care dorea să le vadă.

Deşi era una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV în anii 2000, acum apare din ce în ce mai rar în lumina reflectoarelor. Cariera sa a luat o altă turnură, ea cochetând cu arta comunicării și afându-se adesea în posturi de speaker motivațional, trainer în artă discursului. În plus, pune și voce la desene animate și face audiobook-uri.

O viață deloc simplă

Ajunsă la 57 de ani, fosta prezentatoare TV a ajuns în punctul în care poate trage linie și poate face un bilanț al tuturor situațiilor care au făcut-o să devină o femeie plină de încredere.

Până aici drumul nu a fost deloc ușor, iar dacă ar fi să dăm câțiva ani înapoi am descoperi că Mihaela Tatu nu a fost întotdeauna „de 3 ori femeie”.”Viața este formată din evenimente pozitive și evenimente educative”, a recunoscut Mihaela Tatu la Antena Stars.

Viața nu i-a fost întotdeauna una ușoară, astfel că în timp ce pe plan profesional era una dintre cele mai de succes prezentatoare Tv și avea emisiuni de top, pe plan personal lucrurile nu au stat prea bine. O constantă în viața ei e fiica ei, Ioana, despre care vorbește cu multă iubire.

Cu ce se ocupă fiica ei, la 36 de ani

Fosta prezentatoare TV mărturisește că dacă ar putea da timpul înapoi ar vrea să o aibă copil tot pe fiica sa. Deși are vârsta de 36 de ani, fiica Mihaelei Tatu nu este mămică, fapt care nu o îngrijorează deloc pe fosta prezentatoare. Mai mult, Mihaela Tatu declară că fiica sa e cea care trebuie să aleagă tot ce simte că este bine pentru ea.

Fiica Mihaelei Tatu are 36 de ani și studiază la cea de-a treia facultate, lucrează și își trăiește viața așa cum simte: „Ea a fost designer interior și a descoperit matematica în această poveste și acum studiază informatica”, a declarat Mihaela Tatu pentru Antena Stars.

Cele două au o relație extrem de apropiată. Ioana îi spune mamei sale „pisi”, ”mumă” sau”coțofană”.

Întrebată dacă își dorește să devină bunică, Mihaela Tatu a spus: „Ceea ce-mi doresc eu nu este obligatoriu să-și dorească și ea deocamdată. Pentru mine este importantă fericirea fiecărui om cu care mă întâlnesc, mai ales a copilului meu”.

Legat de felul în care acționează fiica sa în anumite chestiuni de carieră, Mihaela Tatu a declarat: „Eu mă avânt, ea este puțin mai temătoare, are momentele ei de îndoială”.

Mihaela Tatu, momente cumplite

În urmă cu mai bine de 8 ani, Mihaela Tatu a trecut prin momente extrem de grele. Viața ei s-a schimbat complet după ce a fost diagnosticată cu fibrom uterin cu o mărime de 11 cm, la vârsta de 48 de ani, conform tabu.ro.

”Perioada de menstră era tot mai greu de suportat. Retenție mare de apă, balonări, sângerări foarte abundente și pe o perioadă tot mai lungă, mă concentram din ce în ce mai greu, aveam o stare de oboseală permanentă, anemie și o mărire și întărire neobișnuită a abdomenului. Toate aceste stări le simțeam la o vârstă, 48 de ani, când ar fi trebuit ca în corpul meu să fie liniște și echilibru.

Și le făceam față cu dificultate, mai ales când aveam emisiunile, fie ele în direct sau înregistrate. Apoi toate aceste stări de disconfort mă scoteau din circuit pe o perioadă destul de lungă… Ce mai, nu eram bine și nici nu puteam să le spun telespectatorilor că astăzi nu pot să țin bine emisiunea pentru că mă doare burta.

De multe ori nu găseai înțelegere chiar în rândul femeilor, colegelor, și asta pentru că ele nu aveau asemenea simptome. Neplăcut”, a declarat ea pentru sursa citată.

Vezi și Motivul din cauza căruia Mihaela Tatu a divorțat, după 15 ani de căsnicie: „L-am întrebat dacă poate spune…”

Citește și:

Secretul bine păzit al Adrianei Trandafir. Mărturisiri cu lacrimi în ochi despre mama sa reală. Cum a aflat că era înfiată

Ce spune Simona Pătruleasa despre operațiile estetice. ”Am avut o experienţă destul de neplăcută”