Mihaela Tatu s-a căsătorit pentru prima oară când avea 21 de ani și a crezut că va fi pentru totdeauna. La 22 de ani a devenit mamă. Însă, atunci când fiica ei, Ioana, avea 16 ani, în viața sentimentată a Mihaelei a intervenit o mare cumpănă, și anume divorțul.

„M-am măritat la 21 de ani, iar alături de acel om am crescut, m-am dezvoltat și am avut cea mai mare realizare a existenței mele, pe Ioana. L-am ales pe acel bărbat și cred că nimic nu este întâmplător în viață.

Dacă aș lua-o de la început, nu știu dacă m-aș mai căsători cu tatăl Ioanei, dar să presupunem că tot el ar fi, copilul l-aș face la fel de repede: am crescut o dată cu ea, am învățat una de la alta, eu să-i fiu mamă, ea să fie fiica mea”, a povestit Mihaela Tatu într-un interviu pentru Life.ro.

Când a decis să divorțeze, Mihaela Tatu era contabilă într-o uzină din Brașov. Și-a dorit mai mult de atât, simțea că poate mai mult. Însă soțul nu i-a dat aripi, ba dimpotrivă.

mihaela-tatu-tinereteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Mihaela Tatu a divorțat când fiica ei avea 16 ani

„Când am plecat din uzină, unde eram contabilă și m-am angajat la un radio particular, au înnebunit toți ai mei. Aveam 26 de ani. „Să pleci tu de la serviciul ăla călduț! Ce e aia post de radio, ce înseamnă particular?”. Tatăl Ioanei, crescut într-o familie tradiționalistă, nu a înțeles nimic din plecarea mea din uzină.

De ce am făcut-o? Mi-au plăcut întotdeauna începuturile. Iar atunci am prins curaj să mă desprind. Revoluția din 1989, sau ce o fi fost ea, a fost pentru mine gura de aer. Am vrut să dau la Teatru, tatăl Ioanei nu a zis nu, dar nu a mai vorbit cu mine”.

Întrebată ce i-a spus fostului soț atunci când a decis să divorțeze, Mihaela Tatu a răspuns: „M-am uitat în ochii lui, l-am întrebat dacă poate spune „te iubesc”, nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe. Nu am zis nimic. Ioana avea 16 ani și i s-a părut o idee foarte bună să divorțăm. Și tot la ce am ținut a fost să salvăm relația de prietenie”, a mai spus Mihaela, pentru sursa anterior citată.

Cum arată bărbatul ideal pentru Mihaela Tatu

Duminică, 2 aprilie, Mihaela Tatu a apărut în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, unde, printre altele, a vorbit și despre cum trebuie să arate bărbatul ideal, în viziunea ei.

„De foarte multe ori când făceam emisiunea De 3X femeie erau bărbați care îmi spuneau: «Doamna Mihaela, dar când faceți o emisiune și De 3X bărbat?» Și le dădeam de fiecare dată același răspuns și pe care ți-l dau și ție acum! Nu trebuie să fii de 3X bărbat, trebuie să fii bărbat o dată, dar bine!

Dacă intimidez? Ceea ce am spus acolo este real! Dacă intimidez un bărbat înseamnă că nu avem ce să… Eu sunt doar o femeie cu bucurii, cu un anumit fel de a fi, cu multă energie, isteață, cu simțul umorului, care nu suportă grobianismul! (…)

Mă impresionează deschisul ușii la mașină, mă impresionează deschisul ușii în momentul în care intri într-o încăpere, ma impresionează să-mi ții haina! Sunt poate o tipă de modă veche! Mă impresionează bărbatul care simte când este ceva, care intervine, care pune întrebări, bărbatul care știe să ocrotească și să facă o femeie să se simtă în siguranță!

Nu-mi plac bărbații copii, pe care să te apuci să-i crești! Nu suport în jurul meu așa ceva! Dacă nu e, nu e, avem altă treaba de făcut! (…) Am foarte mulți prieteni bărbați! Mulți și sunt adevărați și de drum lung, însă pe mulți dintre ei nu i-aș vrea lângă mine! Sunt doar prieteni! Și în acea zona de colaborare profesională sau în anumite evenimente mergem, facem echipa grozavă, dar nu i-aș vrea lângă mine! Și consider că soțiile lor sunt niște eroine!”, a spus Mihaela Tatu în emisiunea lui Denise Rifai, citată de Kanald.ro.

Fiica Mihaelei Tatu este stabilită în Berlin

Mihaela Tatu s-a născut pe 7 aprilie 1963, în Mediaş. Până la 37 de ani a locuit în Braşov, iar în 2000, a venit în Bucureşti, atunci când a când a început să prezinte emisiunea „Viaţa bate filmul“, la Pro TV, iar anul următor, „De 3X Femeie“, la Acasă TV, unde a şi rămas timp de şapte ani. Din 2018, a prezentat două emisiuni la Antena 2, „Hanul lui Tatu“ şi „Celebri sau nu“. În prezent, Mihaela Tatu este trainer acreditat ANC în Tehnica și Arta Livrării Discursului. Adica „antrenor” pentru limbajul paraverbal si nonverbal. fiica Mihaelei Tatu, Ioana, are în prezent 37 de ani și este stabilită la Berlin.

Citește și: Mihaela Tatu, despre fiica ei de 37 de ani și cum se înțeleg: ”Eu sunt Berbec, ea e Pești! Am o fată faină!”

Citește și: Mihaela Tatu, despre boala care i-a schimbat cursul vieții: „Au fost note de plată. Am fumat până acum 11 ani. În club nu am stat să beau apă plată”