Cu 3 ani de radio și 19 ani de televiziune, Mihaela Tatu rămâne un reper în showbiz-ul autohton, chiar dacă de câțiva ani nu mai apare pe nici un post TV. Mihaela Tatu a prezentat „Viața bate filmul”, la PRO TV, „De 3X Femeie“, la Acasă TV, în perioada 2001-2008, apoi „Hanul lui Tatu“ şi „Celebri sau nu“, la Antena 2 (actualul Antena Stars). Apoi s-a retras de pe sticlă și s-a reprofilat.

În 2008, atunci când și-a încheiat socotelile cu Acasă Tv, au apărut o mulțime de speculații despre plecarea Mihaelei Tatu, inclusiv aceea că ar fi fost dată afară. Invitată în ediția de duminica aceasta a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Mihaela Tatu (59 de ani) a explicat adevăratul motiv al plecării sale, și anume demisia.

mihaela-tatu-de-3-ori-femeieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mihaela Tatu, despre plecarea de la Acasă TV

„Mi-am dat seama până unde poate să meargă o presă de scandal! Nu, nici vorba! Nu m-am certat cu nimeni! Nici pe scările… nici nu m-a împins! Nici nimic! Nu s-a întâmplat nimic din toate astea! Nu știu de unde au putut să apară! Am zis: Gata! Ajunge! Nu m-am certat cu niciun fel de producătoare! Însă mi-am dat seama cu o zi înainte că emisiunea De 3X femeie nu mai era Mihaela Tatu, ci era așa acolo, multă lume! Nu prea mai aveam ce să mai caut acolo!

Și când se face promovarea unei emisiuni care se numește De 3X femeie și Mihaela Tatu, care reprezenta De 3X femeie, nu este invitată, atunci eu nu mai aveam ce să mai caut acolo! Și mi-am dat demisia! Foarte simplu a fost! Eu rabd mult, mult, mult și înțeleg lucruri și înțeleg comportamentul uman până la un moment dat!

Pe vremea aceea practicam comunicarea pasivă, în care răbdam, răbdam, răbdam și dacă îmi făceai așa era paharul umplut! Și plecam! Așa s-a întâmplat atunci! Acum n-aș mai fi la fel! Acum am curajul să pot comunica cu cei care au ceva să spună! Mama m-a crescut așa: «Nu întoarce vorba șefilor și oamenilor mai în vârstă!» Și asta am făcut!”, a spus Mihaela Tatu în emisiunea realizată de Denise Rifai, potrivit Kanald.ro.

Mihaela Tatu s-a născut pe 7 aprilie 1963, în Mediaş. Până la 37 de ani a locuit în Braşov, iar în 2000, a venit în Bucureşti, atunci când a când a început să prezinte emisiunea „Viaţa bate filmul“, la Pro TV, iar anul următor, „De 3X Femeie“, la Acasă TV, unde a şi rămas timp de şapte ani. Din 2018, a prezentat două emisiuni la Antena 2, „Hanul lui Tatu“ şi „Celebri sau nu“. În prezent, Mihaela Tatu este trainer acreditat ANC în Tehnica și Arta Livrării Discursului. Adica „antrenor” pentru limbajul paraverbal si nonverbal.

Citește și: Mihaela Tatu, despre fiica ei de 37 de ani și cum se înțeleg: ”Eu sunt Berbec, ea e Pești! Am o fată faină!”

Citește și: Mihaela Tatu, despre boala care i-a schimbat cursul vieții: „Au fost note de plată. Am fumat până acum 11 ani. În club nu am stat să beau apă plată”