Cu o nuanță foarte deschisă a părului și coafată lejer, prezentatoarea TV e de nerecunoscut! Pare că e cu totul altă persoană în hainele lejere care lasă la vedere mulți centimetri de piele.

Mii de like-uri a obținut omul de televiziune după ce a postat mai multe instantanee din vacanță. Toată lumea se bucură că și-a făcut timp pentru relaxare și îi laudă frumusețea specială.

e-in-vacanta-in-MaldiveSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

”Ce bine arătați!”, îi scriu fanii și mai ales fanele care i-au savurat de-a lungul vremii emisiunile. ”Să rămâi la fel de tânără, frumoasa, plina de energie”, îi scrie altcineva, în timp ce o prietenă virtuală îi transmite ”Ai o frumusețe specială, ca de înger!”.

Ce probleme de sănătate a avut Mihaela Tatu

În urmă cu mai bine de 8 ani, Mihaela Tatu a trecut prin momente extrem de grele. Viața ei s-a schimbat complet după ce a fost diagnosticată cu fibrom uterin cu o mărime de 11 cm, la vârsta de 48 de ani, conform publicației tabu.ro.

”Perioada de menstră era tot mai greu de suportat. Retenție mare de apă, balonări, sângerări foarte abundente și pe o perioadă tot mai lungă, mă concentram din ce în ce mai greu, aveam o stare de oboseală permanentă, anemie și o mărire și întărire neobișnuită a abdomenului. Toate aceste stări le simțeam la o vârstă, 48 de ani, când ar fi trebuit ca în corpul meu să fie liniște și echilibru.

Și le făceam față cu dificultate, mai ales când aveam emisiunile, fie ele în direct sau înregistrate. Apoi toate aceste stări de disconfort mă scoteau din circuit pe o perioadă destul de lungă… Ce mai, nu eram bine și nici nu puteam să le spun telespectatorilor că astăzi nu pot să țin bine emisiunea pentru că mă doare burta.

De multe ori nu găseai înțelegere chiar în rândul femeilor, colegelor, și asta pentru că ele nu aveau asemenea simptome. Neplăcut.”, a declarat ea pentru sursa citată.

Vezi și Motivul din cauza căruia Mihaela Tatu a divorțat, după 15 ani de căsnicie: „L-am întrebat dacă poate spune…”

Citește și:

Celia a fost depistată cu Omicron pe ultima sută de metri înainte de naștere! În ce stare se află artista

Cătălin Cazacu, invitat în emisiunea „Neatza”, a vorbit despre relația lui cu Ramona Olaru si vacanța lor în Zanzibar