Vedeta TV a pășit în fața altarului pentru prima dată la doar 18 ani, iar de atunci a trecut prin trei divorțuri, însă acest lucru nu a împiedicat-o să creadă în continuare de iubire. Mihaela a vorbit și despre planurile ei de viitor cu austriacul, precizând că nu-și mai dorește să mai meargă încă o dată în fața altarului.

Mihaela Rădulescu arată la 48 de ani ca la 20 și are un trup de invidiat. Cum își menține vedeta silueta. Ce și-a scos din alimentațieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Nu există o relaţie perfectă, pot spune că există doar o relaţie care te face fericit. Râd cu gura până la urechi când aud că cineva are o relaţie perfectă. Eu nu sunt isterică în cuplu, cearta mă crispează. Noi nu credem în acte, asta că tot sunt întrebată de căsătorie. De ce se îmi schimb liniştea mea cu nişte acte? Noi avem o relaţie liberă. E dreptul meu să trăiesc ce vreau!”, a  mai spus Mihaela Rădulescu la “Vorbește lumea”.

Mai mult, vedeta Pro TV a dezvăluit că fiul ei și Felix se înțeleg foarte bine. „Se înțeleg ca doi prieteni foarte buni, au o relație foarte corectă și frumoasă. Felix este foarte deschis spre tot ce vrea să învețe Ayan, Ayan învață de la el o mulțime de sporturi, Este o relație zic eu normală, între bărbatul din viața mea și copilul meu. Felix se înţelege bine cu fiul meu. Pentru mine contează relaţia cu băiatul meu”, a mai spus Mihaela.

Citește și: Detalii cutremurătoare despre moartea Mălinei Olinescu! A avut același destin ca și tatăl ei

Mihaela a dezvăluit că nu vrea să stea într-o relație doar de dragul de a avea una

„Eu îmi doresc foarte mult să fiu fericită și de câte ori simt că nu mai sunt, schimb situația, macazul până mi se întâmplă să fiu fericită. Poate d-aia am avut mai multe căsnicii reușite până la un punct, dar eșuate la un anumite nivel. Nu sunt o alergătoare pentru cursă lungă, precum maratonul, prefer suta de metri. Prefer fericirea, în orice formă, decât o relație plictisitoare, că așa de cade să stai într-o relație care să țină toată viața. Asta sunt, cine mă judecă, mă judecă, n-am de gând să mă schimb, e mult prea târziu”, a mai declarat Mihaela și într-un interviu mai vechi, tot  în emisiunea „Vorbește lumea”.

„Eu și Felix semănăm foarte mult și probabil asta ne ține așa frumos împreună”, a declarat Mihaela”.

 

Citește și: