Biarritz, situată în regiunea Aquitania, în sudul Franței, este una dintre cele mai frumoase stațiuni turistice franceze la Oceanul Atlantic. Iar în fotografia postată de vedetă pe Instagram se poate vedea și de ce: stânci sălbatice și maiestuoase, o apă într-o nunață departe de ce oferă marea noastră.

Deloc întâmplător, așa după cum observă și un prieten virtual al juratei de la ”Românii au talent”, locul era unul preferat și de Coco Channel, care aici a deschis unele dintre primele sale magazine. Tot aici, cea care a influențat incontestabil moda mondială avea și o casă de vacanță. E de înțeles de ce și prezentatoarea TV a fost vrăjită de acest peisaj.

Și așa cum îi stă bine oricărei vedete, Mihaela Rădulescu primește și invitații peste invitații. ”Mihaela, dacă vă continuați periplul și ajungeți pe Valea Loirei, te scot la o cafea (…sau la un pahar de vin roșu și un platou de branză) 😀 Enjoy Biarritz! ;-)”, i-a scris o altă prietenă virtuală.

Și tot din mini-vacanța din Biarritz Mihaela Rădulescu a mai postat o fotografie, una în care își face un selfie în camera de hotel. Îmbrăcată casual în alb, cu jeanși și o cămașă înnodată, dar sexy, ca întotdeauna, vedeta poartă un gen de accesoriu care se pare că îi place foarte mult, judecând după frecvența cu care îl afișează. E vorba despre un fes negru, care contrastează plăcut cu restul ținutei.

La încheieturi are nelipsitele brățări, iar în fundal vedem un crâmpei din existența Mihaelei alături de iubitul ei, Felix. Cei doi sunt nedespărțiți, iar idila lor continuă nestingherită de ceva ani.

Dovadă că se simt foarte bine împreună e un alt instantaneu, postat zilele trecute de vedetă, în care ea ține în dreptul bustului, sugestiv, două brioșe. O fotografie în care se vede că Mihaela are umor și nu se ferește să-l afișeze. Genul de umor poznaș și cu înțeles, care lui Felix îi place, judecând după zâmbetul larg afișat.

Vezi și Mihaela Rădulescu, fotografiată de iubitul ei, Felix – În ce ipostază sexy a surprins-o

Citește și: