Vedeta Pro TV s-a îmbrăcat în haine specifice portului tradițional din Austria, țara natală a lui Felix și a atras toate privirile. Mai exact, Mihaela Rădulescu a apărut la o petrecere împreună cu Felix, îmbrăcată  într-o fustă neagră lungă până la genunchi și brodată pe margini, șorțuleț și o bluză tot neagră cu corset cu dantelă pe mâneci și detalii aurii pe piept, fiind asortată cu ținuta iubitului ei.

MIhaela si FeixSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Celebrul parașutist austriac a părut foarte încântat și chiar s-a mândrit  cu partenera lui pe contul său de Instagram, unde a postat mai multe fotografii realizate în companiei brunetei.

Imaginile au făcut furori pe Instagram și au strâns mii de like-uri. „Mihaela, ești o femeie foarte frumoasă!”, „Arătați foarte bine. Ea este minunată”, „Scump costumul,dar superb,..dar si Miha noastră,o mândrie”, a fost câteva dintre comentarile fanilor.

Mihaela Rădulescu și  Felix a Baumgartner sunt împreună de peste 4 ani

Mihaela va împlini în luna august 50 de ani, dar arată spectaculos. Nu-și arată deloc vârsta și afișează o siluetă de invidiat.

Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu formează un cuplu de mai bine de patru ani, dar cei doi parcă devin pe zi ce trece și mai îndrăgostiți. Vedeta a mărturisit că lor le este bine așa cum sunt și nu au planuri de căsătorie. „Noi nu credem în acte, asta că tot sunt întrebată de căsătorie. De ce se îmi schimb liniştea mea cu nişte acte? Noi avem o relaţie liberă. E dreptul meu să trăiesc ce vreau!’, a  spus  Mihaela Rădulescu în emisiunea Vorbește lumea’.

 

„Mi-e inima vesela și viața frumoasă… Sunt iubita de bărbatul vieții mele și îl iubesc pâna la stele. Știu, toate iubirile strasnice sunt la fel, doar nefericirile sunt pline de contraste… Nu-i musai să vă bucurați pentru noi, dar va doresc din toata inima sa simtiti la fel, până departe! Iubirea e viata… Iar omul ăsta mi-a dat asa un reset grozav… la viata și… la tot!’, a mai transmis  Mihaela Rădulescu, în urmă cu ceva timp despre Felix.

 

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969 la Piatra Neamț. Și-a făcut debutul în 1994 la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit „Nocturna pe 16 mm’, fiind urmată de „Weekend abc’, o producție de divertisment care avea loc în fiecare duminică, timp de patru ore, de asemenea a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu.

 

Citește și: