Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au trăit o experiență inedită în Delta Ronului, iar imaginile publicate de Mihaela pe Instagram nu au nevoie de nici un comentariu. „Atât de mult de trăit, atât de puțin timp pentru a posta. Oricum, această experiență din Camargue este unică. Bucurați-vă de flamingo roz. Eu nu mă pot sătura”, a scris vedeta.

Camargue (sau Delta Ronului) este o regiune mlăștinoasă din sudul Franței, care se întinde pe o suprafață de 145300 hectare. Este una dintre cele mai bine protejate delte din întreaga lume. Întreaga regiune este, de fapt, inclusă în granițele Parcului Național Camargue, zonă protejată încă din 1970. Camargue adăpostește o bogată biodiversitate și este renumită în întreaga lume pentru trei specii rare: o rasă de tauri negri, mai mici și mai supli decât cei pentru coridă, Cheval Camarguais, o rasă locală de cai albi și flamingo roz, peste 50.000, care poposesc în mlaștini în timpul lunilor de vară.

mihaela-radulescu-felix-vacanta-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, 8 ani de relație

Iubirea dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner a început în toamna lui 2013, odată cu interviul pe care Miha i l-a luat sportivului austriac, atunci când acesta a venit în România, pentru o conferinţă de presă. Așadar, în toamnă vor face 9 ani de relație.

Felix Baumgartner (53 de ani) a devenit cunoscut după ce a sărit din stratosferă, de la altitudinea de 39.045 m, în anul 2012. A avut o relaţie cu Iepuraşul Playboy Gitta Saxx, dar şi cu fostul fotomodel Nicole Oetl, fostă Miss Lower Austria, de care s-a despărţit în anul 2013, când a cunoscut-o pe românca noastră. Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, între anii în 2004-2008, cu care are un fiu, pe Ayan, care va împlinit 18 ani pe 1 august.

De ce nu se mai mărită Mihaela Rădulescu

Deși se înțeleg perfect și se potrivesc, Mihaela nu se mai vede angajată într-o căsnicie. A și spus de ce. “Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, declara Mihaela Rădulescu, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Citește și: Mihaela Rădulescu, adevăratul motiv pentru care nu-l aduce pe Felix Baumgartner în România: ”Sunt leoaică, cum Dumnezeu?”

Citește și: Mihaela Rădulescu a vorbit deschis despre relația cu Felix Baumgartner: „Ne-am despărțit de vreo…”