Dacă în anii trecuți, Felix își surprindea iubita cu fel de fel de surprize sau declarații de dragoste, anul acesta parașutistul austriac nu i-a urat nici măcar un simplu „La mulți ani” pe rețelele de socializare, ceea ce i-a făcut pe fani să creadă că relația celor doi s-a răcit sau chiar că s-ar fi despărțit.

Mihaela Rădulescu a fost copleșită de mesajele colegilor de televiziune cu ocazia împlinirii vârstei de 51 de ani.

Mihaela Radulescu 3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Mihaela Rădulescu a fost copleșită de sute de mesaje, mai ales de la colegii de la Pro Tv, iar diva de la Monaco a ținut să mulțumească pentru fiecare urare în parte, chiar și  fiul ei, Ayan. Însă dintre zecile sau sutele de urări pe care le-a primit, lipsește cea mai importantă, cea a iubitului ei Felix Baumgartner.

Citește și: Mihaela Rădulescu, primele poze de la petrecerea zilei de naștere. A sărbătorit în piscină, în costum de baie!

„Nimic nu se compară cu dragostea oamenilor care contează în viața ta! Sunt o sărbătorită fericită datorită vouă! Vă mulțumesc tuturor ! Petrecerea online continuă, verificați Insta-story-urile mele, cu toți acei oameni uimitori și talentați, care îmi doresc … ce mi-am dorit cu adevărat – dragostea lor, prietenia lor și amintirea momentelor noastre bune împreună, muncind și distrându-ne … . Mulțumesc ! Multumesc colegilor din @protv_romania, online, marketing, PR .. Mi-ați facut ziua așa de frumoasă !!!! Multumesc, oameni dragi! ”, a fost mesajul Mihaelei.

Potrivit Antena Stars, se pare că de aproape jumătate de an s-a cam răcit relația Mihaelei cu Felix, având în vedere că nu au fost împreună de ziua vedetei și au început să își petreacă și vacanțele separat. Ultimele fotografii pe care Felix Baumgartner le-a făcut publice cu Mihaela Rădulescu sunt de pe data de 6 martie, lucru care ar da de înțeles că ceva s-a întâmplat între ei.

Cum a început povestea lor de dragoste?

Povestea de iubire dintre cei doi a început în urmă cu cinci ani. Vedeta Pro TV  a povestit într-un interviu mai vechi despre cum a început relația lor. Nu a fost dragoste la prima vedere, ba chiar  ea s-a simțit agasată de avansurile lui Felix.

Sportivul venise în România pentru un eveniment pe care tocmai Mihaela Rădulescu îl prezenta. Înainte de toate, însă, vedeta, pe atunci angajată a postului Pro TV, trebuia să-l intervieveze.  ‘Nici nu am apucat să mă așez pe scaun sau să spun cum mă cheamă că m-a şi invitat la cină, chestie care m-a iritat, mi s-a părut o golăneală, aşa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul şi atât’, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista Tango.

Vedeta a ținut să specifice că știa despre Felix Baumgartner, pe care îl admira ca sportiv, dar atât. „Nu visam la el în secret, nu eram îndrăgostită în taină, îl admiram ca sportiv (…)’.

‘Eu toată viaţa mea am fugit de genul ăsta de bărbat playboy’

Mai mult, auzise câte ceva despre el și nu agrea deloc genul, spune ea: ‘Citisem despre el că era un mare Don Juan şi eu toată viaţa mea am fugit de genul ăsta de bărbat playboy’.

După interviu, Felix a făcut tot posibilul să afle numărul ei de telefon. Sub pretextul că a uitat să-i spună ceva în interviu, a reușit să-l obțină de la o colegă de-a Mihaelei. „Numai că, să vezi, printr-o întâmplare, Felix a notat numărul greşit!’.

Ironia face însă ca Felix nici să nu fi reținut numele Mihaelei. ”Nici măcar nu reţinuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon . (…) Nu știa nici că eu urma să prezint evenimentul pentru care venise el în România, iar când m-a văzut pe scenă, că mă aşez lângă el, m-a întrebat: Iar eu am întors întrebarea şi i-am zis că el trebuie să ne spună ce caută aici şi s-a prins şi el, aşa, pe parcurs, că eu sunt moderatoarea… Ăsta este Felix Baumgartner!”, a mai povestit Mihaela Rădulescu.

”Chiar dacă inițial m-a enervat, apoi a început să mi se pară interesant. El reacționează de multe ori instinctiv, dar, una peste alta, este un tip foarte bine educat, este foarte real”…”, a mai spus vedeta.

Relația lor nu a început atunci, în România, pentru că Mihaela i-a refuzat toate invitațiile în oraș. Sportivul nu s-a lăsat însă păgubaș, ci a căutat-o și în Monaco, până a cucerit-o. De atunci, ei formează un cuplu foarte frumos și radiază de fericire. Felix a dezvăluit că e fascinat de Mihaela pentru faptul că practică orice sport și nu îi e frică de nimic.

„Mi-e inima vesela și viața frumoasă… Sunt iubita de bărbatul vieții mele și îl iubesc pâna la stele. Știu, toate iubirile strasnice sunt la fel, doar nefericirile sunt pline de contraste… Nu-i musai să vă bucurați pentru noi, dar va doresc din toata inima sa simtiti la fel, până departe! Iubirea e viata… Iar omul ăsta mi-a dat asa un reset grozav… la viata și… la tot!’, a transmis și  Mihaela Rădulescu, în urmă cu ceva timp despre Felix.

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969 la Piatra Neamț. Și-a făcut debutul în 1994 la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit „Nocturna pe 16 mm’, fiind urmată de „Weekend abc’, o producție de divertisment care avea loc în fiecare duminică, timp de patru ore, de asemenea a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu.

Citește și:


Gabriela Cristea și Tavi Clonda, moment de tandrețe în public. Anunțul făcut de vedetă

Soția lui Dinu Maxer a pus o poză cu ea în costum de baie și a fost criticată că e prea grasă. Cum a reacționat Andreea