Vedeta a revenit ieri cu o nouă postare pe Instagram. Aceasta a publicat o scrisoare pentru fiul ei, Ayan,  în care îi dezvăluie  lucrurile pe care le-a învâțat ea din carantină. Mihaela este de părere că această carantină în care cuplurile sunt nevoite să stea împreună 24 de ore din 24 va pune multe cupluri la încercare. De aceea, ea îi recomandă fiului ei ca înainte de  a se căsători cu cineva

 

Așadar, acești factori pot crea probleme pentru cuplurile care nu au experimentat aceste lucruri, iar Mihaela Rădulescu îl sfătuiește pe Ayan ce ar trebui să facă înainte de a se căsători.

„Scrisoare pentru fiul meu:

Are loc  o schimbare de planuri. Uită ce ți-am spus despre cum o să-ți dai seama într-o zi că ți-ai găsit iubirea vieții tale. Vrei vrea să analizezi un singur lucru –  dacă carantina merită. Aș spune că orice plan de căsătorie ar trebui să înceapă cu două  săptămâni de carantină, conform cărților. S-ar putea să te și gândești să împrumuți copiii altora pentru 2 săptămâni.

Să gătești, să ai grijă de copii fără a avea o bonă, să cureți casa fără a avea o menajeră, să speli rufele, să ai grijă de ea fără a avea niciun fel de stilist. Și niciodată nu vă mutați împreună într-o casă care nu are două băi. Doar zic lucrurile astea…,deoarece cel mai bun lucru în aceste situații urâte este cât de mult poți învăța din ele. Cu dragoste, Mama.”, a scris vedeta.

Mihaela a transmis zilele și un mesaj către cei care încalcă regulile impuse de autorități, pe care îi critică și le aduce aminte că  oamenii cu probleme de sănătate nu trebuie să plăteasca prețul suprem pentru prostia voastră.

 

 

„Stiu, toata lumea da sfaturi si stie tot despre virus. N-a ramas nimic necunoscut, nedezbatut… Vin si eu si zic doar atat – asta e un timp castigat, nu pierdut. Castigam timp de stat acasa, cu cei dragi. Castigam timp pentru noi insine. Scrieti, cititi, faceti curatenie generala in casa, in sertare, in dulapuri, pictati, reparati ceva…. Ascultati muzica, miscati-va din ( sau macar in) fata televizorului – workout-ul se poate face oriunde, nu numai la sala. Daca aveti copii care nu mai merg la scoala in perioada asta, nu-i lasati sa faca doar ce vor, dar nici nu-i panicati. Faceti-le un program, cu ore de trezit, culcat, mancat, lucrat, citit. Asta nu e o vacanta planetara, nici vreun concediu de zacut la Netflix – e un reset pentru noi toti. Ordinea din jur inseamna ordine in viata. Curatenia personala si din casa inseamna si un creier care poate gandi limpede si productiv. Da, nu ne mai vedem cu multi oameni, dar ii putem suna pe toti cei dragi si semnificativi. Multi inca iau treaba asta la misto si nu inteleg ca regulile de civilizatie, distantare sociala, igiena si bun simt sunt vitale azi …si mereu. Si eu cred ca trebuie sa ne pastram umorul, calmul si … pozitivitatea, dar cred ca e bine sa mai luam si in serios o situatie care nu mai e demult o gluma. Sigur ca va trece, sigur ca cei mai multi vor fi sanatosi si fericiti ca familia lor e in siguranta, dar n-as lasa chiar tot la mana norocului. Nu-i usor pentru nimeni, dar nici nu e sfarsitul lumii. Stiti toti ca puteti, ramane doar sa si vreti sa respectati regulile. Toate. Si va fi bine…

Mereu cu ganduri bune,
Mihaela

P.S. – oricat v-ar „deranja“ electoral, dragi alesi care conduceti tara, luati niste masuri pana nu e prea tarziu. Inclusiv de-alea economice, de reducere la taxe si dari, cum au facut atatea tari afectate. Iar pentru romanii inconstienti, care se cred invincibili si smecheri, care pun in pericol viata multora si nu vor sa respecte regulile acestui joc cu viata, zic doar atat – parintii vostri, bunicii vostri…, oamenii cu probleme de sanatate nu trebuie sa plateasca pretul suprem pentru prostia voastra.”, a mai scris Mihaela.

Citește și: