Felix Baumgartner și Mihaela Răsuleascu formează un cuplu de mai bine de trei ani, dar cei doi parcă devin pe zi ce trece și mai îndrăgostiți. Parașutistul austriac nu pierde nicio ocazie să-i demonstreze frumoasei românce cât de mult o iubește. Astfel, nu putea să rateze ziua ei de naștere fără să-i facă o adevărate declarație de iubire.

„La mulți ani, iubirea mea! Tu meriți tot e ți-ai dorit vreodată. Te iubesc până la lună și înapoi”, a scris acesta pe contul lui de Instagram, alături de o poză cu ei doi. Declarația lui nu a rămas fără răspuns. Mihaela a reacționat imediat și i-a declarat și ea iubirea.  „Și eu îl iubesc pe el”, a scris vedeta Pro TV.

Citește și:Cum arată Sue Ellen din Dallas la 77 de ani. Cele mai recente imagini cu actrița

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de aproape 4 ani

„Ne-ai luat cea mai tare moldoveancă EVER….normal că ești mândru …iubește-o că ai pe cine.De câte ori privesc la ea parcă-i o zeiță pământeană. Are ea ceva al ei. Ani frumoși și sănătoși”, „Sunteți o pereche minunată”, „Ai lângă tine o doamnă minunată și frumoasă din toate punctele de vedere. Ai grijă de ea”, au fost câteva dintre comentariile faniilor.

În luna noiembrie, Mihaela Rădulescu și parașutistul austriac Felix Baumgartner vor sărbători patru ani de relație, iar cei doi formează un cuplu perfect și radiază de fericire. El a dezvăluit că e fascinat de Mihaela pentru faptul că practică orice sport și nu îi e frică de nimic.

Citește și: Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 14 ani. Cum s-a transformat de-a lungul anilor. Mesajul emoționant al vedetei PRO TV

„Mi-e inima vesela și viața frumoasă… Sunt iubita de bărbatul vieții mele și îl iubesc pâna la stele. Știu, toate iubirile strasnice sunt la fel, doar nefericirile sunt pline de contraste… Nu-i musai să vă bucurați pentru noi, dar va doresc din toata inima sa simtiti la fel, până departe! Iubirea e viata… Iar omul ăsta mi-a dat asa un reset grozav… la viata și… la tot!”, a transmis și  Mihaela Rădulescu, în urmă cu ceva timp despre Felix.

Citește și: Cezara Dafinescu a împlinit 70 de ani. Cum arată acum celebra actriță. Prin ce dramă cumplită a trecut

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu au planuri de nuntă

Cu toate acestea, jurata de la „Românii au talent” a mărturisit că lor le este bine așa cum sunt și nu au planuri de căsătorie. „Noi nu credem în acte, asta că tot sunt întrebată de căsătorie. De ce se îmi schimb liniştea mea cu nişte acte? Noi avem o relaţie liberă. E dreptul meu să trăiesc ce vreau!”, a  spus  Mihaela Rădulescu în emisiunea “Vorbește lumea”.

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969 la Piatra Neamț. Și-a făcut debutul în 1994 la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit „Nocturna pe 16 mm”, fiind urmată de „Weekend abc”, o producție de divertisment care avea loc în fiecare duminică, timp de patru ore, de asemenea a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu.

 

Citește și: