Deși are o viață extrem de alertă, fiind mai tot timpul pe drumuri, atât în interes profesional, cât și de plăcere, alături de iubitul ei, sportiv și antreprenor austriac, cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012, vedeta are timp și pentru clipe de calitate petrecute alături de fiul său, Ayan.

Un astfel de moment de tihnă, de pace în doi, mamă și fiică, a fost imortalizat de Mihaela Rădulescu și postat pe Instagram. ”Relaxare… și un film bun împreună cu băiatul meu”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare.

Fanii au reacționat imediat: ”Frumoși!”, ”Ce tablou superb!” sau ”Nimic în lumea asta nu este mai prețios decât acest moment”.

Alții au remarcat, pe bună dreptate: ”Doamne, dar ce m-a s-a făcut your boy (băiatul tău – n. red.)” sau ”Ce repede trece timpul…”.

Ayan, care a rezultat din căsătoria cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, sfârșită în 2008, are deja 13 ani, este la fel de înalt ca mama lui și este campion la kick boxing.

Astfel de momente vor fi tot mai rare, spun fanii, pe măsură ce Ayan va crește și va deveni tot mai independent.

Mihaela Radulescu AyanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Mihaela Rădulescu va putea fi văzută din 16 februarie în emisiunea-concurs ”Românii au talent”. Până atunci, vedeta se bucură la maximum de timpul liber. Recent, a fost în SUA, postând pe rețele fotografii din deșert sau din elicopterul pilotat de iubitul ei.

Foto: Instagram

Vezi și Mihaela Rădulescu are o frumusețe de băiat. Acesta a împlinit anul acesta 14 ani, dar aproape o depășește în înălțime pe mama lui

Citește și: