Pe măsură ce crește, Ayan seamănă tot mai mult cu mama ei. El a moștenit atât frumusețea mamei lui, dar și pasiunea pentru sport de la ea.  Ayan este campion la kick boxing, iar ultimele poze cu el postate de mama lui au uimit pe toată lumea. Acesta s-a se transformă într-un bărbat fermecător și aproape a depășit-o pe mama lui în înălțime. „Doamne ce baiat frumos, o să cucerească multe inimi. Să-ți trăiască si mult noroc în viața”, „Așa mamă, așa fiu”, „Frumusețe la pătrat”, au spus fanii.

Mihaela Radulescu si fiul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Povestea acestei tinere a îngrozit mapamondul. Avea doar șase ani, când s-a trezit din somn și tatăl ei stătea gol peste ea… Doamne, prin ce orori a trecut

La doar 14 ani, este implicat în acțiuni caritabile

Mai mult, fiul Mihaelei este implicat și în activitățile caritabile ale vedetei. „Am plecat de 10 ani din Romania, dar mi-am continuat acțiunile din proiectul meu caritabil “I do my part”, prin Fundatia Ayan. Am mobilizat oameni si resurse financiare in tara de adoptie si am venit, in fiecare an, cu idei si ajutoare ba pentru copii din orfelinate sau copii bolnavi ori prea saraci… Fundatia mea poarta numele copilului meu si e… doar pentru copiii romani, care nu au avut norocul, sanatatea si iubirea pe care le are Ayan. Am inceput să facem împreună aceste acțiuni caritabile, pentru că vreau să-l știu implicat, vreau să știu că-i pasa și că învață bine lecția compasiunii. Una dintre ideile lui a devenit deja realitate – în vara trecuta, prin Fundatia Ayan, au plecat in tabere 182 de copii și însoțitori de la Centre de plasament din Constanta. Pentru cei mai mulți dintre ei, a fost prima lor vacanță reală, în care au văzut și altceva în afară… Centrului de plasament. Îmi fac partea mea de treabă… în diverse alte moduri și dacă e să explic ce mă bucură cel mai concret de pe urma succesului meu, e fix lumina din ochii copiilor pentru care pot să fac câte ceva”, a dezvăluit Mihaela, miercuri, după participarea la Gala Femeilor de Succes, unde a primit un premiu.

Ayan a împlinit pe 1 august vârsta de 14 ani și se pare că se înțelege de minune cu iubitul mamei ei, Felix Baumgartner, cu care vedeta formează un cuplu din octombrie 2015.

Citește și: