Drept dovadă stau ultimele imagini pe care le-a postat pe contul ei de Instagram. Jurata de la „Românii au talent” a pozat mai sexy ca niciodată,  în lenjerie intimă pentru un brand pe care îl promovează. Aceasta a purtat piese din dantele, care îi pun în evidență formele perfect sculptate. Imaginile au cucerit internetul, iar fanii au lăudat imediat curajul vedetei. „Clasă, stil, eleganță”. „Ești superbă”, „Sexy și senzuală”, „Beton abdomen”, „Ești superbă,Mihaela ! Foarte sexy !”, au fost câteva dintre reacțiile faniilor.

 

Mihaela Rădulescu, mai sexy ca niciodată! A pozat în lenjerie intimă la 49 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Încă o graviduță în showbizul românesc! E însărcinată în 14 săptămâni! Prima poză cu burtica

Mihaela Rădulescu face zilnic sport

 

Mihaela Rădulescu trece printr-o perioadă fericită. Divorțată de mai multe ori, vedeta se iubește de ceva vreme cu Felix Baumgartner, cel care a intrat în cartea Recordurilor pentru saltul său din stratosferă, în 2012, când a depășit viteza sunetului.

Diva recunoaște că face zilnic sport pentru a avea un corp perfect tonifiat, însă recunoaște că singurul ei truc, având în vedere dieta, este să mănânce puțin și des. „Cea mai bună dietă e aia în care ești fericit, mănânci ce-ți place, te simti bine, iubești dacă îți dau mâna și soarta și.. atât. Eu nu mă abțin de la nimic. Mănânc mult mai des și mai puțin, asta e singura forma de disciplina alimentară. Dar când vine o nenorocire culinara, nu pot să mă abțin”, a declarat jurata de la „Românii au talent”.

Citește și: