Fosta vedetă de televiziune și-a uimit fanii cu cele mai recente fotografii cu ea. Ea apare în grădină, în costum de baie, afișându-și corpul bine lucrat și bronzat și bine uns cu ulei. Echipată cu o pălărie, mănuși și  o foarfecă, Mihaela arată foarte sexy în timp ce tunde buruienile, devenind protagonista unei ședințe foto incendiare.

„Grădinăritul este foarte distractiv, spune vecinul meu. Simt că cineva se uită la mine. Îmi trăiesc viața cu pasiune, bucurie și iubire. Poți să fii sexy chiar și când muncești în grădină”, a scris Mihaela la imaginile ei.

Mihaela Rădulescu, mai sexy ca niciodată, în grădină. Nu a mai fost văzută niciodată așa. Fanii au fost uimiți de noile fotografii cu vedetaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mihaela Rădulescu își începe fiecare zi cu exerciții

Fanii au lăudat-o imediat pentru felul în care arată la 49 de ani, iar Mihaela Rădulescu recunoaște că face eforturi uriașe pentru a-și menține silueta. Ea își începe ziua zilnic cu exerciții fizice, de multe ori antrenându-se împreună cu fiul ei, Ayan, și este foarte atentă la ce mănâncă.

„Esti o femeie superbă ! Ne e dor de tine. Sper sa te revedem cat mai curând. Te ador!”, „Ești foarte sexy, „Divă”, „E o dovadă că şi pământencele pot arăta precum zeițele. Noi doar trebuie să invățam.. De la femei frumoase şi fericite ai doar de învațat”, „Crede-mă că nici o puștoaica de 18 ani nu are corpul așa tonifiat. Bravo ție, Mihaela”, au scris câțiva fani, în timp ce alții au întrebat-o dacă vrea să muncească și la ei în grădină. „Aș avea și eu puțină treabă în gradină ! Te bagi”, i-a scris un internaut.

Citește și: