Felix i-a oferit Mihaelei o seară de neuitat. La miezul nopții, acesta a dus-o la piscină unde a pus piesa „Happy birthday” (n.r.-La mulţi ani) şi a invitat-o la dans, iar la final cei doi s-au sărutat și s-au ținut în brațe, dovedind că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Toată scena a fost filmată și ulterior Mihaela a postat filmulețul pe contul ei Instagram, spunând că este fericită și că acesta este adevăratul Felix Baumgartner, bărbatul care o face fericită în fiecare zi.

#happy @therealfelixbaumgartner @danajustlove #birthday

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaschwartzenberg) on

Citește și: Prima declarație a compozitorului Marius Țeicu după moartea fiicei lui: „Din păcate, corpul ei nu a mai putut…”

Fiul Mihaelei RĂdulescu a împlinit pe 1 august 14 ani

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969 la Piatra Neamț. Și-a făcut debutul în 1994 la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit „Nocturna pe 16 mm”, fiind urmată de „Weekend abc”, o producție de divertisment care avea loc în fiecare duminică, timp de patru ore, de asemenea a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu.

Celebra prezentatoare TV  și Felix Baumgartner  formează un cuplu din octombrie 2015, iar în urmă cu două zile Mihaela a sărbătorit și ziua de naștere a fiului ei, Ayan, carea împlinit 14 ani.

Citește și: