Concret, pentru că de fiecare dată când încerca să taie o nucă de cocos iubitul ei se temea că Mihaela va răni, acesta i-a arătat o altă metodă de a ajunge la lichidul prețios, mai sigură din punctul lui de vedere.

 

Ce are de făcut acum Mihaela, dacă vrea să-și hidrateze iubitul cu lapte de cocos este să dea o gaură cu bormașina într-o nucă. Iar Felix tocmai i-a dat Mihaelei prima lecție, pe care a și postat-o pe Instagram, oferind astfel și un crâmpei din viața lor în doi.

 

”Iubita mea cumpără foarte des nuci de cocos pentru că știe cât de mult îmi plac. De fiecare dată când le curăță folosește o macetă cu care mi-e teamă că o să-și taie capul într-o bună zi. Motiv pentru care am inventat o nouă tehnică pentru ea. Se numește <>. Aceasta este prima lecție”, a scris pe Instagram Felix Baumgartner, postând și înregistrarea în care Mihaela Rădulescu ”gătește”.

Vezi și Mihaela Rădulescu a primit cea mai frumoasă declarație de dragoste de la Felix Baumgartner de ziua ei. Cum a reacționat vedeta Pro TV

Citește și: