A reînceput un nou sezon ”Românii au Talent”. Cum consideri că este show-ul de această dată?
Absolut fabulos! Tot ce se întâmplă pe scenă, la masa juriului sau în culise e amuzant, emoționant și, uneori, neașteptat. Un sezon de neratat, din nenumărate motive.

Te simți deja ca în familie, alături de Andi, Andra, Florin Călinescu și, desigur, Pavel și Smiley? Cu care dintre ei te înțelegi (și din priviri) cel mai bine?
Aș spune mai degrabă echipă, nu familie. Suntem toți profesioniști, ne susținem, ridicăm concurenții la nivelul show-ului sau ne pun ei la pământ, fie prin emoția pe care ne-o provoacă, fie… de prea mult râs. Stiți deja, e un show cu de toate, chiar pentru toți!

Recent ai fost în Statele Unite ale Americii împreună cu jumătatea ta, Felix. Călătoriți des împreună?
Cam da, pe toată planeta. În America am stat ceva mai mult, două săptămâni, dar de obicei plecăm doar pentru 2-3 zile și de fiecare dată cu treabă, nu în vacanță.

Ce ai învățat de la el de când v-ați cunoscut? Dar el de la tine?
Să pilotez un elicopter. Încă fac cursuri de pilot privat, nu comercial, când am timp. Tot datorită lui am urmat cursuri de copilot de raliuri și mi-am luat licența internațională, ca să pot participa cu el la raliuri. Avem deja patru împreună. Ar mai fi și altele, dar încă le învăț. (zâmbește) Ce-o fi învățat el de la mine, nu prea știu, dar știu că a făcut eforturi să învețe câte ceva despre mine și asta contează enorm într-o relație.

Tot în America l-ai cunoscut recent pe celebrul Harrison Ford. Cum a fost întâlnirea cu actorul?
Am avut ocazia să petrecem o seară împreună, la „Living legends of Aviation”, în LA. Un om cu carismă și blândețe, cum mă așteptam. Tot recent, dar în Monaco, am avut ocazia să schimb câteva vorbe cu Hugh Grant și iarași m-am emoționat și m-am bucurat de câte asemenea șanse am avut în viață și înainte de Felix, datorită meseriei mele, dar și cu el, datorită faimei lui internaționale.

Ai scrie o carte despre viața voastră, sporturi extreme și experiențe trăite la intensitate ridicată?
E posibil să adun toate întâmplările în niște memorii, cândva, dar acum mi-am propus să le trăiesc pur și simplu, cu bucurie și recunoștintă, nu să le teoretizez prea mult.

Căsătoria este următorul pas firesc pentru tine și Felix?
Negativ. Cred că am încercat suficient treaba cu căsătoria și mi-e bine așa, treabă cu care s-a împăcat și Felix. O să fim veșnic logodiți. Mă rog, cât o ține veșnicia noastră. Cred cu toată ființa mea în iubire, dar am închis capitolul căsnicii. Viața în doi poate fi, cel puțin pentru noi, absolut fabuloasă și fără acte sau rochie albă, schimbare de nume sau domiciliu. Nici eu, nici Felix nu suntem genul care face ce zic sau vor alții, ce se cade sau ce trebuie. Jucăm după propriile reguli și până acum nu ne-am poticnit deloc.

În România ești pe micile ecrane și în calitate de prezentator al celebrului show ”Uite cine dansează”. Te-a captivat proiectul din prima clipă?
O, da. E genul acela de program care îți dă o energie bună, te face să visezi, te scoate din ale tale, cumva. E un spectacol care fascinează, oriunde se desfășoară, și sunt convinsă că și românii vor accepta invitația la dans cu interes, cu emoție, cu speranțe…

În ce tip de dans crezi că ai face o echipă excelentă cu Cabral, colegul tău prezentator?
Nu-l cunosc atât de bine pe Cabral, n-am mai lucrat împreună până acum, dar îmi pare genul de bărbat care s-ar descurca în orice împrejurare, chiar și la un cha-cha. E pozitiv, are umor și inteligență, are nevastă faină, deci sigur e și romantic, așa că aș „risca” și un tango cu el, la o adică.

Cu Felix ai exersat pașii de dans? Am putea avea o surpriză să îl vedem în emisiune?
Sincer, doar în glumă și doar între patru pereți, singuri în casă am dansat împreună. Ar fi o provocare și pentru mine să-l văd dansând serios. Nu se știe, poate vom avea toți o astfel de surpriză.

Cum se înțeleg el și fiul tău Ayan?
Ca doi prieteni buni, mai ales când vine vorba de sporturi.

Cum se vede viitorul din unghiul tău?
Aglomerat de naveta la București pentru două emisiuni la Pro TV, zburat înapoi la copil, fugit 2-3 zile cu Felix unde are treabă, înapoi la copil, familie, prieteni, scris, când apuc… Îmi place viața asta oarecum agitată, dar foarte organizată și foarte plină de iubire, doruri și provocări.

ÎNTREBARE ÎNCUIETOARE

Cum e viața ta lângă un om ”supersonic”?
Palpitantă, interesantă, uneori obositoare, mai ales când avem deplasări scurte și dese, dar niciodată plictisitoare.

Juriul ”Românii au Talent”, format din Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu. Emisiunea este difuzată în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Pro Tv.

Nu pot trăi fără…

Familie – ”Ayan, mama mea, fratele și cumnata, nepoata și bunica sunt liniștea și bucuria mea supremă, grija mea prioritară și reperul meu fundamental. L-aș adăuga și pe tatăl meu, chiar dacă s-a prăpădit prea devreme – mereu mă gândesc la el, la cât de mult s-ar fi bucurat să mă vadă fericită, să-și știe nepoții și copiii bine, sănătoși și împliniți.”

Viața sănătoasă – ”Sport, somn, alimentație corectă și gândire pozitivă. N-aș avea viața pe care o am fără o grijă constantă pentru sănătate fizică și mentală.”

Prieteni si pasiuni – ”Oriunde m-ar duce viața și orice mi-ar da la trăit, mă bucur cel mai mult să împart ce trăiesc cu prietenii dragi de-o viață sau mai noi. Am câteva pasiuni la care nu renunț pentru nimeni și pentru nimic, pentru că îmi dau energia bună de care am nevoie, mă fac fericită, mă liniștesc. Cu alte cuvinte, nu uit niciodată cine sunt și ce mă definește, ce mă bucură cu adevărat și ce îmi dă forța de a muta ce munte doresc în drumul meu.”

Credit foto: Pro Tv