Frumoasa vedetă, stabilită la Monaco, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu paraşutistul  austriac Felix Baumgartner. Însă, Mihaela a mărturisit că nu este totul doar lapte și miere între ei și că mai au momente în care și ei se ceartă din nimicuri, ca orice cuplu.  Astfel, ea a povestit o ceartă pe care a avut-o cu acesta  din cauza unei prăjituri, la începutul relației lor. Ea a vrut să-l aștepte acasă cu un desert delicios, însă nu a reușit decât să-l enerveze pe Felix.

„Prăjitura pe care v-o fac în seara asta e prăjitura care m-a pus în pericol, era să mă păarăsească Felix. Dacă îi atingi lucrurile din casa și nu le pui la loc unde trebuie, e jale. Toate lucrurile din casa trebuie să fie la locul lor unde trebuie și cum trebuie. Pe scurt, m-am apucat eu de gătit în casa lui, faără sa cer permisiunea. Era omul plecat și am zis să fac si eu ceva de mâncare și când a venit și a simțit miros de mâncare, în loc să facă față de bărbat fericit că i-a gătit nevasta sau mă rog, femeia, a început să țipe la mine,” a povestit Mihaela.

Însă, ceea ce le-a atras atenția fanilor a fost faptul că vedeta Pro TV s-a referit la ea drept nevasta austriacului, ceea ce i-a făcut să creadă că cei doi s-ar fi căsătorit în secret.

Mihaela Rădulescu spune că Felix este bărbatul vieții ei


În luna noiembrie, Mihaela Rădulescu și parașutistul austriac Felix Baumgartner vor sărbători cinci ani de relație, iar cei doi formează un cuplu perfect și radiază de fericire. El a dezvăluit că e fascinat de Mihaela pentru faptul că practică orice sport și nu îi e frică de nimic.

„Mi-e inima vesela și viața frumoasă… Sunt iubita de bărbatul vieții mele și îl iubesc pâna la stele. Știu, toate iubirile strasnice sunt la fel, doar nefericirile sunt pline de contraste… Nu-i musai să vă bucurați pentru noi, dar va doresc din toata inima sa simtiti la fel, până departe! Iubirea e viata… Iar omul ăsta mi-a dat asa un reset grozav… la viata și… la tot!’, a transmis și  Mihaela Rădulescu, în urmă cu ceva timp despre Felix.

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969 la Piatra Neamț. Și-a făcut debutul în 1994 la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit „Nocturna pe 16 mm’, fiind urmată de „Weekend abc’, o producție de divertisment care avea loc în fiecare duminică, timp de patru ore, de asemenea a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu.

Citește și: