Sportivul venise în România pentru un eveniment pe care tocmai Mihaela Rădulescu îl prezenta. Înainte de toate, însă, vedeta, pe atunci angajată a postului Pro TV, trebuia să-l intervieveze.  ”Nici nu am apucat să mă așez pe scaun sau să spun cum mă cheamă că m-a şi invitat la cină, chestie care m-a iritat, mi s-a părut o golăneală, aşa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul şi atât”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista Tango.

Vedeta a ținut să specifice că știa despre Felix Baumgartner, pe care îl admira ca sportiv, dar atât. „Nu visam la el în secret, nu eram îndrăgostită în taină, îl admiram ca sportiv (…)”.

”Eu toată viaţa mea am fugit de genul ăsta de bărbat playboy”

Mai mult, auzise câte ceva despre el și nu agrea deloc genul, spune ea: ”Citisem despre el că era un mare Don Juan şi eu toată viaţa mea am fugit de genul ăsta de bărbat playboy”.

După interviu, Felix a făcut tot posibilul să afle numărul ei de telefon. Sub pretextul că a uitat să-i spună ceva în interviu, a reușit să-l obțină de la o colegă de-a Mihaelei. „Numai că, să vezi, printr-o întâmplare, Felix a notat numărul greşit!”.

Ce a urmat pare de-a dreptul desprins din filme și dezvăluie o latură a sportivului pe care publicul din România nu o știa. ”A doua zi, la eveniment, când erau toţi oamenii adunaţi, el a venit glonţ la mine şi m-a întrebat direct de ce nu i-am răspuns la mesaje, în văzul tuturor.

Mi-a smuls telefonul din mână şi s-a uitat în telefonul meu să vadă dacă am primit mesajele lui, apoi mi-a arătat că mi-a scris vreo cinci mesaje şi, după ce am văzut, i-am explicat că are un număr care seamănă cu al meu, dar că o cifră este greşită”.

”Ăsta este Felix Baumgartner!”

Ironia face însă ca Felix nici să nu fi reținut numele Mihaelei. ”Nici măcar nu reţinuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon <>. (…)

Nu știa nici că eu urma să prezint evenimentul pentru care venise el în România, iar când m-a văzut pe scenă, că mă aşez lângă el, m-a întrebat: <> Iar eu am întors întrebarea şi i-am zis că el trebuie să ne spună ce caută aici şi s-a prins şi el, aşa, pe parcurs, că eu sunt moderatoarea… Ăsta este Felix Baumgartner!”, a mai povestit Mihaela Rădulescu.

”Chiar dacă inițial m-a enervat, apoi a început să mi se pară interesant. El reacționează de multe ori instinctiv, dar, una peste alta, este un tip foarte bine educat, este foarte real”…”, a mai spus vedeta.

Relația lor nu a început atunci, în România, pentru că Mihaela i-a refuzat toate invitațiile în oraș. Sportivul nu s-a lăsat însă păgubaș, ci a căutat-o și în Monaco.

Vezi și Băiatul Mihaelei Rădulescu, criticat fără milă, după ce vedeta a postat o poză cu Ayan: ”Are o aroganță în privire…”

Citește și: