„Cea mai bună dietă e aia în care ești fericit, mănânci ce-ți place, te simti bine, iubești dacă îți dau mâna și soarta și.. atât. Eu nu mă abțin de la nimic. Mănânc mult mai des și mai puțin, asta e singura forma de disciplina alimentară. Dar când vine o nenorocire culinara, nu pot să mă abțin”, a declarat jurata de la „Românii au talent”.

 

Mihaela si FelixSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citește și: Cum arată actrița din „Laguna albastră” la 53 de ani! Avea doar 14 ani când a apărut în film

Nu mânâncă prăjeli și se ferește de dulciuri

Mihaela a mărturisit într-un interviu mai vechi pentru site-ul perfecte.ro, că evită pe cât posibil să mânânce prăjeli, iar masa de seară o ia foarte devreme.

“Am înțeles demult că prajelile în ulei nu fac bine, că masa de seara trebuie să fie lejera și devreme, că gustările dintre mese te fac să mănânci mai puțin și că la masa trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute ca să înregistreze senzația de sațietate. Știu sigur că-mi face bine să beau multa apă și nișcaiva ceaiuri, știu să mă abțin de la dulciuri și rontaieli, prețuiesc orice aliment neîncarcat cu îngrășăminte sau pesticide”, a declarat  Mihaela Rădulescu pentru perfecte.ro.

Citește și: