Întrebată dacă a făcut vreodată vreo scenă de gelozie, iată ce a răspuns cu nonșalanță vedeta: ”Da, normal. Sunt leoaică, cum Dumnezeu? Am făcut toate formele de gelozie. De la țipat, trântit, plecat căutat, adică… toate alea.

Dar recunosc că erau undeva la începutul vieții mele, să zic așa, în tinerețe. M-am deșteptat destul de devreme, să știi, nu mai știu de la cine și de la ce. Dar m-am deșteptat. Acum aș putea să zic că sunt prea relaxată chiar. Acum am reclamații pe invers, că nu mă interesează, de ce nu sun noaptea…

Cred că am descoperit la un moment dat că gelozia chiar e o prostie. Și că nu e nici pe departe un condiment, cum se credea odată. Cred că pur și simplu e o prostie care strică foarte tare.

Am acționat pe bază de instinct și dacă am simțit vreodată că ceva nu e în regulă, n-am mai stat să descos firul în patru, să aflu de ce. Am plecat în drumul meu. Nu știu dacă varianta asta este corectă. Dar e mult mai potrivită pentru felul meu de a fi. Atunci prefer să zâmbesc și să trec mai departe…”.

Întrebată cât de solidă este relația cu iubitul ei și dacă s-ar vedea alături de el tot restul vieții, Mihaela Rădulescu a dat un răspuns neașteptat: ”Habar n-am! Asta e o prostie să te gândești așa. Cel puțin la mine. Sigur că e posibil, dar nu sunt genul ăla care să gândesc așa. Dacă pun la socoteală de câte ori ne-ați despărțit voi, în presă, pe noi… Voi ne despărțiți tot timpul, noi nu mai zicem nimic de mult.

E posibil, dar eu nu sunt construită să gândesc așa”.

Mihaela Rădulescu, despre Felix: ”Îl feresc foarte mult de România”

Vedeta a dezvăluit și că multe persoane cunoscute au încercat să le bage bețe în roate ei și lui Felix, să le strice povestea de dragoste sau chiar să-l atragă pe el. ”Da, categoric. Toată populația de hateri din România i-a scris lui Felix diverse, pe rețelele de socializare, tot felul de porcării despre mine.

Ce nu știu ei este că Felix întotdeauna mi le arată. Mi le arată, mi le trimite. În engleză, în germană au încercat… toate variantele. S-au încercat inclusiv variante de trimis poze sexy… de diverse persoane publice. Săracii, habar n-aveau… dar cineva a făcut tot felul de încercări doar-doar Felix o răspunde ceva. Râdem și astăzi de ele.

Se întâmplă până și în ziua de azi. De aceea îl și feresc eu foarte mult de România. De aceea nu acceptă nicio invitație aici. Pentru ca s-a convins și singur că aici e un teren minat din punctul ăsta de vedere. Și noi trăim fericiți în alte părți, fără să avem intercațiuni cu locul acesta”, a explicat ea într-un interviu acordat Ciao.

Sunt chiar persoane publice care îi trimit și acum lui Felix poze sexy, a confirmat Mihaela Rădulescu.

Mesajul pentru Dani Oțil, chiar înainte de a deveni tată

Pentru că Dani Oțil, cel cu care s-a iubit timp de șase ani, va deveni tătic în curând, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant, complet lipsit de resentimente.

„Va fi un tată minunat! Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă!

Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!”, a declarat aceasta, semn că cei doi au păstrat o frumoasă prietenie și mult respect unul pentru celălalt.

Și prezentatorul are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale mari iubiri, căreia i-a mulțumit pentru toate momentele petrecute împreună, dar mai ales pentru clipele fierbinți din intimitate.

„Bineînțeles că există viață după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din ultimii ani.

Am iubit doar de două ori în viață. Am avut două relații, a câte șapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Eu și Mihaela ne sunăm de Crăciun.

Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă”, mărturisea în urmă cu ceva timp Dani Oțil.

Vezi și Mihaela Rădulescu a vorbit deschis despre relația cu Felix Baumgartner: „Ne-am despărțit de vreo…”

Citește și:

Adele, schimbare spectaculoasă. A atras toate privirile la un eveniment

Cove revine pe micul ecran. Cu ce post TV a bătut palma și ce emisiune va prezenta?