Mihaela Rădulescu formează de 8 ani un cuplu cu Felix Baumgartner și deși multe ori s-a scris despre ei că s-a despărțit, vedeta Pro TV a vorbit acum deschis despre relația ei cu parașutistul austriac.

S-a scris de multe ori că Mihaela și Felix s-ar fi despărțit și că povestea lor de iubire ar fi ajuns la final, însă Mihaela a mărturisit că nimic din ce s-a scris despre ei nu este adevărat, iar ei sunt foarte bine și fericiți.

„ Ne-am despărțit de vreo 4 ori doar prin presa din România, dar noi suntem bine. E altfel. Noi suntem mai ciudați. Noi suntem împreună enorm de mult în funcție de programul fiecăruia, suntem niște oameni foarte ocupați, eu ba cu munca, ba activitățile lui fii-miu, el cu munca lui. ”, a declarat Mihaela în emisiunea Vorbește lumea.

Mai mult, vedeta a ținut să precizeze că mulți nu înțeleg relația lor, pentru că ei duc alt fel de viață. Deși mulți credeau că ei locuiesc în Monaco, în casa vedetei, Mihaela a recunoscut că stă foarte puțin acolo, ei plimbându-se mai mult prin hoteluri.

Felix BaumgartnerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Viața mea stă în valiza. Noi nu locuim doar în Monaco, ci și în Zurich , Viena. E un altfel de viață, nu suntem familia tradițională românească. (…)Noi locuim mai mult la hotel și nu mă plâng. Sunt norocoasă că nu trebuie să spăl vase, singura mea preocupare e să-mi aduc aminte unde este baia, în stânga și în dreapta”, a spus Mihaela.

„Felix e în fiecare zi în alt loc de pe planetă. Când pot mă țin după el, când nu pot, pentru că sunt în România la filmări, ne întâlnim la jumatătate. Și așa decurge viața noastră. Nu știu dacă așa va fi pe viitor, nu pot sa fac predictii, nu am putut să fac nici în casniciile mele, doar vreau să trăiesc și sa fiu fericita. ”, a mai adăugat vedeta.

Citește și:

Fiica Antoniei, Maya, a împlinit 11 ani! Mesajul emoționant transmis de mama sa. Ce frumos o alintă cântăreața!

Răzvan Simion e îndrăgostit lulea de noua iubită. Gestul făcut de matinal de ziua Dalianei Răducan