Nu mai e un secret pentru nimeni că George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit în emisiunea “Ferma. Orășeni vs. Săteni” și formează un cuplu. Povestea lor de iubire e urmărită cu sufletul la gură de telespectatori. Însă, sătulă de „luna de miere” a celor doi îndrăgostiți, Mihaelea Răduleascu a răbufnit și a criticat-o dur pe Viviana pentru comportamentul ei.

Prezentatoarea emisiunii Ferma, de la Pro TV, a avut o reacție dură la adresa Vivianei Sposub, care e mai concentrată pe relația ei cu George și nu-și îndeplinește și îndatoririle din emisiune, ceea ce a enervat-o la culme pe Mihaela.

Vedeta Tv a ținut să atragă atenția tuturor asupra modului în care se comportă tânăra în timpul emisiunii și a criticat-o în fața tuturor concurenților. Aceasta consideră că Viviana nu se străduiește prea mult, axându-se mai mult pe propria persoană. Tânăra are grijă să arate impecabil în fața camerelor, dar nu-și face treaba.

“Viviana, nu ești un om rău, ești un om care nu s-a gândit o clipă la toată casa, care s-a gândit doar la ea și la Georgică. Și, care, în general, dacă aș fi concurent, nu sunt concurent, nu te judec, dacă aș fi concurent, mi-aș pune niște probleme și întrebări. «Pe Viviana o doare la bască de mâncare, e a noastră, a tuturor!». Doi: Viviana nu participă la nimic toată ziua, decât Georgică, Georgică, Georgică și atât! Nu muncă, nu nimic! Și care, Viviana, deja din ce în ce mai tare, nu vrea decât să fie perfectă la televizor”, a declarat Mihaela Rădulescu în timpul emisiunii.

burcea-viviana-1024×576-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

George Burcea și Viviana s-au îndrăgostit în emisiune și au oferit momente picatente telespectatorilor. Deși nu a divorțat oficial de Andreea Bălan, fosta sa soție, Viviana nu a părut deranjată de acest aspect. Ba chiar consideră că George este un om bun, care nu merită să sufere. Mai mult, pentru că sentimentele celor doi sunt extrem de puternice, Viviana și George formează deja un cuplu, ba chiar s-au mutat și împreună.

Citește și:

Sam Smith vrea să devină „mămică”. Primele declarații

Chef Florin Dumitrescu aniversează 10 ani de relație cu soția. ”Din salariul meu i-am cumparat…”