Mihaela Rădulescu a împlinit 53 de ani pe 3 august, la două zile după ce fiul ei, Ayan, și-a sărbătorit majoratul. Mihaela își savurează aniversarea în compania lui Felix Baumgartner, iubitul ei care acum 10 ani a sărit din stratosferă, de la 39.045 metri. Mihaela a știut să mențină suspansul și adrenalina în viața ei, dar și interesul publicului. Diva de la Monaco este campioana declarațiilor incomode, incitante, de multe ori fără perdea, a știut să bifeze apariții despre care a vorbit toată lumea și să se afișeze în situații considerate de mulți, indecente. Iată pozele și declarațiile cu care Mihaela Rădulescu a șocat de-a lungul timpului!

Mihaela Rădulescu a împlinit 53 de ani. Cele mai șocante și controversate apariții ale divei

Anii 2015 și 2016 au fost plini de nebunii pentru Mihaela Rădulescu. O mulțime de tachinări și de jocuri erotice cu Felix, declarații îndrăznețe, menite să facă vâlvă și un editorial în revista Elle, despre care s-a vorbit mult timp.

2015 a fost anul în care Mihaela Rădulescu a scandalizat și a șocat în direct la TV, fiind în juriul emisiunii „Românii au talent”, de la PRO TV, alături de Andra, Andi Moisescu şi Florin Călinescu. S-a tăvălit în făină, alături de dansatoarea Yeva Shiyanova, a sărutat pe gură un concurent de 21 de ani, dar a și gafat impardonabil atunci când a apostrofat și a jignit două gimnaste, pe care le-a considerat prea plinuţe pentru meseria lor.

mihaela-radulescu-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

În 2015 s-a făcut „masă” pentru Felix

În vara lui 2015, Mihaela face înconjurul presei cu poza în care „s-a făcut masă” pentru iubitul ei. Aplecată în unghi de 90 de grade, cu lenjeria intimă la vedere, cu o farfurie de mâncare pe spate şi cu Felix Baumgartner lângă ea, savurând festinul. Aşa a pozat Mihaela Rădulescu la vremea aceea, reușind să ajungă și în atenția jurnaliştilor din Austria, ţara de origine a lui Felix. Postul de televiziune austriac “Puls 4” a făcut chiar o emisiune de umor pe această temă.

Să nu uităm că, în 2015, Mihaela a și scris șocant, nu doar a acționat șocant. Este memorabil editorialul ei din revista Elle, în care anunța că “Dimineaţa am avut un iaurt, un orgasm şi două ouă. Fierte”.

Complet dezbrăcată, în picină, apoi pe Instagram

Din ianuarie 2016 datează celebra poză cu Mihaela Rădulescu complet goală, în piscină. A fost fotografiată de Felix într-o vacanță pe care au petrecut-o în Hamilton, Australia. Tot în acel an, tot în piscină, Felix o pozează pe Mihaela topless, dar de data aceasta purtând un slip minuscul.

Printre excentricitățile Mihaelei mai putem aminti faptul că își ține pantofii cu toc în bibliotecă sau că a făcut o pasiune pentru mobila „erotică”. S-a lăudat pe Instagram cu câteva imagini din vila ei din Monaco. Acestea sunt „la limita” decenței. Mihaela are în grădină statui care fac amor, iar în casă, scaune cu fese, covor cu femei goale, veioză cu picior care imită un pistol și multe alte nuduri, pe pereți.

„Covorul e nudist, nu e porno şi e cusut manual. Bănuiesc că a fost multă bătaie de cap cu detaliile. Am căutat şi varianta masculină, dar nu mai aveau pe stoc“, a ţinut Mihaela să aducă precizări legate de covorul care a inflamat Internetul.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită în perioada 2004-2008 cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cu care are un fiu, pe Ayan Schwartzenberg, care a împlinit 18 ani pe 1 august 2022. ubirea dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner a început în toamna lui 2013, odată cu interviul pe care Miha i l-a luat sportivului austriac, atunci când acesta a venit în România, pentru o conferinţă de presă. Așadar, în toamnă vor face 9 ani de relație.

Citește și: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță pe stilul lor: „Această experiență este unică”. Ce loc magnific a descoperit vedeta

Citește și: Unde stă Mihaela Rădulescu atunci când vine în România. Prezentatoarea TV a păsărit țara în urmă cu 15 ani: ”Nu mai am nimic aici”