Așa cum era firesc, vedeta de televiziune a venit la brațul iubitului său, Felix Baumgartner.

Publicațiile străine nu au remarcat-o, însă important e că românca ne-a reprezentat bine. Îmbrăcată într-o rochie neagră tip sirenă, cu un detaliu interesant, un voal de mari dimensiuni pe un umăr, vedeta noastră, care nu-și arată vârsta la cei 48 de ani ai săi, s-a asortat cu Felix, care a venit îmbrăcat într-un costum în aceeași nuanță.

Și ținuta lui Felix, recent desemnat cel mai bine îmbrăcat bărbat din 2017, alături de vedeta ca Tom Cruise, a avut ceva special: un papion kaki.

Felix a venit împreună cu Mihaela la ceremonie în calitate de parașutist și base jumper. Felix a fost primul om care a executat un salt din stratosferă, de la înălțimea de aproape 40.000 de kilometri, depășind viteza sunetului.

Pe același covor roșu de la ceremonie au fost prezente și Nicole Kidman, Halle Berry, Reese Whiterspoon, Lupita Nyong’o, Goldie Hawn și Kate Hudson, Morgan Freeman, care a primit un premiu pentru întreaga activitate, și Lionel Richie, printre alții.

Citește și:

Mădălina Ghenea trece prin clipe dificile. Nu a mai rezistat și a dezvăluit problemele din relația ei cu Matei Stratan: „Când tatăl copilului tău…”

Îl știi din ”Casa plină”, unde a jucat alături de gemenele Olsen. În sfârșit, la 54 de ani, i se întâmplă: va deveni tătic pentru prima oară!|GALERIE FOTO

Mihaela Radulescu Felix SAG AwardsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8