Mihaela Coșerariu e rdical schimbată față de perioada în care apărea în presă, la brațul vedetei de televiziune Mădălin Ionescu, până în 2010 soțul ei. Bruneta și-a resetat stilul de viață, iar rezultatul e de admirat. este tonifiată, plină de mușchi, dar și-a păstrat și senzualitatea. Îi place și ei ce vede în oglindă, așa că publică foarte des, pe Facebook, poze cu ea în costum de baie sau în ținute sexy. Zilele trecute, a făcut spectacol pe rețelele sociale și a pus un set de poze cu ea în costum de baie turcoaz. A fost delir!

Mihaela are o mulțime de admiratori, care o copleșesc cu complimentele, dar se pare că nu s-a recăsătorit. După divorțul de Mădălin a decis să se ocupe de studii, așa că s-a înscris la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din București. Ulterior a lucrat ca PR în diverse proiecte.

mihaela-coserariu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au fost căsătoriți aproape 14 ani

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au fost căsătoriți timp de aproape 14 ani și au doi copii, Ștefania și Filip, care acum sunt în grija lui Mădălin și ai actualei soții, Cristina Șișcanu. În 2010, când s-au despărțit, Mădălin a explicat, elegant, care au fost motivele.

„Îmi e greu să vorbesc despre noi, dar o fac din respect pentru publicul meu fidel. Vorbesc acum şi pentru că am acordul Mihaelei, soţia mea. Ştiu că în România pare anormal ca un cuplu să se poată separa amiabil. Cred că vor căuta scheleţi în dulap şi de aceea fac aceste clarificări încă de la început.

Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea timp de 13 ani şi jumătate. În această clipă, eu şi Mihaela suntem separaţi. Acum două luni, soţia mea s-a mutat împreună cu băieţelul nostru, Filip. Ştefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare

În momentul despărţirii, între noi existau mari rezerve de afecţiune. Am considerat însă că acestea trebuie canalizate spre educaţia şi creşterea copiilor. Am iubit-o cu disperare pe Mihaela şi niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înşelat încrederea. Pur şi simplu, au existat anumite divergenţe legate de cadrul vieţii de familie care ne-au împiedicat să mai continuăm pe acelaşi drum”.

Cristina Șișcanu: „Întreaga responsabilitate este pe umerii noştri”

Cristina Șișcanu, actuala soție a lui Mădălin Ionescu, a vorbit franc despre situația din familia ei și a atras atenția, în mod public, că Mihaela nu s-ar mai fi ocupat de copii. „E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu”, a scris Cristina Șișcanu.

Citește și: Ce mamă bună e Cristina Șișcanu pentru copiii lui Mădălin Ionescu! Filip e dependent de ajutorul ei. Imaginile care au cucerit Internetul

Citește și: Mădălin Ionescu, adevărul despre divorț și relația cu Cristina Șișcanu: ”Mi-a crescut copiii”