Între cei doi soți s-a iscat un scandal monstru în urmă cu doar câteva luni, când Mihaela Cerneaa cerut un ordin de protecție împotriva lui Costin Craioveanu, în presă apărând, la vremea respectivă, informații potrivit cărora pictorul ar fi fost violent fizic cu soția lui, cea cu care are doi copii.

Mihaela Cernea s-a răzgândit cu privire la acuzațiile de violență fizică îndreptate către Costin Craioveanu

În prezent, după acuzațiile grave menționate anterior, se pare că s-a produs o răsturnare de situație între cei doi soți. Acum, din actele depuse reiese că în căsnicia cântăreței nu a existat violență fizică, conform Antena Stars.

Totuși, Mihaela Cernea a cerut și obținut atunci un ordin de protecție, deși Craioveanu a negat vehement că și-ar fi agresat vreodată fizic soția.

Tot la scurt timp, Mihaela Cernea a depus și actele de divorț, iar acum, deși procesul e în desfășurare, aceasta pare să se fi răzgândit, căzând „la pace” cu cel de care voia să fie protejată de lege, în urmă cu doar câteva luni. Doar ei doi și avocații știu ce discuții s-au purtat și la ce înțelegere s-a ajuns.

La începutul anului, instanța de judecată a decis că artistul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de soția lui, Mihaela Cernea, hotărâre care certifică faptul că între cei doi au existat probleme serioase. Oamenii legii au fost atunci de acord că bărbatul era o amenințare pentru soția lui, astfel că i-au acordat acesteia ordinul de protecție. Cu atât mai ciudată ”mișcarea” ei de acum.

Costin Craioveanu a negat că ar fi fost violent cu soția lui

Pictorul Costin Craioveanu a negat că și-ar fi lovit soția, în fiecare mesaj sau declarație publică, susținând că tot ce s-a scris în presă au fost numai minciuni.

„Să iubești un om 21 de ani și… nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15 la sută adevăr? De ce ai stat, iubita mea, cu mine, dacă nu mă iubești, 21 de ani? (..)

Eu, Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția, doar am făcut dragoste cu ea. Și are și doi super copii. Eu pictez și am grijă de oameni fără familii.”, scria Costin Craioveanu, în mediul online, în urmă cu trei luni, când s-a iscat scandalul.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au împreună doi copii, o fată și un băiat, și sunt împreună de 21 de ani.

Vezi și După bătăile din familie, Mihaela Cernea de la Class divorțează! „Da, am depus actele”. Ce spune soțul ei

Citește și:

Viață de telenovele: Oana Lis și-a iertat tatăl după 30 de ani. Vedeta a îndurat mari bătăi și umilințe în copilărie, inimaginabile. Acum a aflat că are și un frate. Ce a decis legat de acesta

Așa arată o femeie normală! Iubita lui Cristiano Ronaldo, cu celulită, „colăcei” și „aripioare”, la plajă. Cum au prins-o paparazzi pe Georgina Rodriguez