Într-un interviu recent, medicul-vedetă a spus și cum se menține așa și care sunt secretele ei, pentru că sunt câteva.

Aflată în prezent în Italia, într-o binemeritată vacanță, în care și-a sărbătorit și ziua de naștere, Mihaela Bilic a spus și ce-și dorește de ziua sa și nu ai cum să nu zâmbești. „Vreau să fie un băiețel cu labe grăsane”, a spus aceasta într-un interviu oferit Ciao înainte de plecare.

Și-ar fi dorit să meargă în Franța, dar Festivalul de Film de la Cannes i-a stricat socotelile. ”Aș fi vrut să fiu pe malul mării, dar o să fiu pe malul unui lac. Aș fi vrut să fiu în Franța, dar o să fiu în Italia. Mă încurcă rău Festivalul de Film de la Cannes, care în fiecare an se ține de ziua mea. Deci… adio, Coasta de Azur! Mă sărbătoresc la Lacul Como. O să fiu pe o barcă și o să am parte distracție și mult prosecco!”, a spus medicul.

Îi va lipsi tortul aniversar de căpșuni, așa cum îi făcea mama ei. ”Încă din copilărie, de ziua mea, mama făcea tort cu spumă de căpșuni. Am păstrat acest obicei cu sfințenie, îmi aduce aminte de vremuri în care știam să ne bucurăm mai mult, cu toate că aveam mai puțin.

Nici măcar nu are o rețetă precisă. Prin anii `80 mama a văzut o poză într-o revistă în limba germană și și-a imaginat cum ar trebui făcut: un pandișpan pufos și însiropat, cu multe căpșuni la mijloc și acoperit cu spumă din belșug”, și-a amintit ea.

În locul acestui tort, vedeta s-a delectat anul acesta cu o înghețată, foarte arătoasă, de altfel, pe care a și arătat-o fanilor de pe rețelele de socializare.

tortul-de-ziua-ei-in-italiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Vreau să fie un băiețel de culoare bej, cu labe grăsane

Întrebată ce și-ar dori de ziua ei, care a fost acum 4 zile, vedeta a răspuns fără să stea pe gânduri: ”Îmi doresc din tot sufletul un pui de labrador vesel și mâncăcios. Vreau să fie un băiețel de culoare bej, cu labe grăsane.

M-am și pregătit: parchetul din casă e alb și tapițeria de la mașină bej, ca să nu se vadă părul de labrador!”.

Însă pe buzele tuturor stă o întrebare: cum reușește Mihaela Bilic să arate la 53 de ani ca de 30? Cu zâmbetul pe buze, vedeta a răspuns: ”Niciodată nu m-am simțit mai bine în pielea mea și nu am fost mai împlinită și mai mulțumită de viața mea. Trăiesc așa cum simt și fac doar ce-mi place…ăsta poate că este secretul tinereții. De multe ori spun că am ajuns să copilăresc după 50 de ani, așa cum n-am făcut-o la 20 de ani.

Trebuie să ne umple viața cu ingrediente care ne aduc entuziasm, plăcere și bucurie, este cea mai bună metodă anti-aging!”.

Mihaela Bilic, adevărul despre dieta pe grupe de sânge. Funcționează sau nu?

Secretul prospețimii tenului ei: ”Un pic de estrogen”

Și totuși, cum reușește, pentru că e clar că are niște secrete. Secrete pe care le-a spus cu nonșalanță. ”Nu este meritul meu, probabil e moștenirea genetică combinată cu tratament de substituție hormonală.

Cred cu tărie că după 50 de ani nu putem menține pielea frumoasă și corpul în formă doar cu voință și efort personal, trebuie și un pic de estrogen.

Și da, era să uit: toxină botulinică de două ori pe an, ca să scap de încruntare și să am o expresie senină și radioasă”, a declarat ea.

Dacă nu ar fi medic, unul care apare zilnic la TV, ce ar face Mihaela Bilic? Iar răspunsul e o surpriză totală pentru fanii săi: ”Fără nicio îndoială mi-ar plăcea să construiesc case și să le amenajez, aș fi și arhitect, și designer, dar și lucrător pe șantier. Mă fascinează construcțiile. Sunt foarte bună la vederea în spațiu și la geometrie”.

Terapia de substituție hormonală este un tratament pentru ameliorarea simptomelor menopauzei și pentru a preveni complicatiile acesteia. Constă în administrarea de hormoni pentru a înlocui cantitatea de estrogen, progesteron, testosteron și alți hormoni, pe care ovarele încetează să îi mai producă după debutul menopauzei.

Vezi și Alimentele care satură cel mai bine și nu se depun! Mihaela Bilic: „Organismul cheltuiește energie pentru metabolizarea lor. Deci nu îngrașă, ci ajută la slăbit!”

Citește și:

Ana Odagiu s-a măritat cu iubitul actor: „Cuvintele mi-au rămas mici”. Cât de frumoasă a fost rochia de la cununie!

Tradiții uitate la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Pe unele le-au ”uitat” intenționat, pe altele nu: „M-am luat cu distracția”