Artistul de stand-up comedy Micutzu, pe numele său Cosmin Nedelcu, a ajuns duminică seară la poliție, unde a dat declarații, după fost implicat într-un scandal, la finalul unui spectacol.

Geamul unei terase de pe Calea Victoriei a fost spart, în urma unei altercații în care au fost implicați mai mulți bărbați, între care și actorul de stand-up Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de Micutzu.

Astfel, noaptea trecută, artistul de stand-up, iubita sa și un amic au depus plângere și au dat declarații la sediul Secției 1 despre incidentul de pe Calea Victoriei.

Potrivit acestora, mai mulți tineri care se aflau la o terasă au început să-i adreseze actorului injurii. La un moment dat, unul dintre ei a aruncat cu o sticlă spre Micutzul. Din fericire, acesta nu a fost lovit pentru că s-a ferit, din reflex, dar geamul unei terase.

img (11)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

S-a deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice, lovire și alte violențe. Patru persoane au fost audiate și amendate cu câte 200 de lei.

La scurt timp după incident, Micutzu a făcut primele declarații, în care mărturisește că pur si simplu mergea pe stradă și a început să fie agresat.

„Nu știu dacă era patron sau nu domnul respectiv, a agresat-o pe logodnica mea și l-a lovit cu pumnii pe prietenul nostru. Și cam asta s-a întâmplat și am venit să depunem plângere. S-au întâmplat niște chestii, dar după ce am fost agresat de omul respectiv. Eu nu am fost lovit. (…) Pur și simplu mergeam pe stradă și am fost agresați de oamenii. Am depus plângere toți trei și aștepăm ca organele șă-și facă treaba”, a declarat Micutzu.

”În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză”, potrivit Poliției Capitalei.

”Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart. În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. 4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”, anunță polițiștii.

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, este un actor de film și stand-up. S-a făcut cunoscut prin apariții la emisiunile „În puii mei!„, „Băieți de oraș”și iUmor.

Realizează singur un Podcast numit „Micutzu’s Podcast” și este o prezență foarte apreciată pe internet, dar si în spectacole live cu public. De asemenea, aparițiile sale în show-uri TV se bucură de audiențe ridicate. Are sute de mii de urmăritori în social media, pe conturile sale de YouTube, Facebook și Instagram.

Citește și:

Clipe de groază pentru Andreea Tonciu. Fiica ei a fost dusă la spital, cu ambulanța. Ce s-a întâmplat: ”Imposibil așa ceva!”

Ramona Bădescu se pregătește de nuntă. Cine e bărbatul cu care va merge la altar?