De la 170 de kg comediantul a ajuns la 120, după ce a făcut niște schimbări în alimentație.

Cosmin Nedelcu, cunoscut de toată lumea drept Micutzu, este actor și stand-up român. Invitat la emisiunea „În fața ta”, actorul a vorbit despre lupta lui cu kilogramele în plus. Actorul a decis să slăbească când a mers cu un prieten la spital, pentru o operație de micșorare a stomacului.

De ce s-a hotărât Micutzu să slăbească

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș”, a povestit actorul.

Micutzu a mărturisit că la spital a realizat că are aceeași greutate ca amicul său, amic care urma să fie operat tocmai pentru a slăbi. A realizat atunci gravitatea situației în care se afla.

„El s-a pus pe cântar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decât conștientizat. Și am început cu chestii mici”, a povestit actorul.

Ce dietă a urmat Micuztu

Cosmin Nedelcu a urmat o dietă care este la îndemâna oricui. Actorul a început să nu mai mănânce carne atât de des și a făcut mult sport.

„Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați.”, a mai spus Cosmin Nedelcu.

micutzu-a-slabit-50-de-kilograme-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”Rețeta” nu e una nouă, dar e clar că funcționează. Actorul e în prezent complet schimbat și pare cu mulți ani mai tânăr. Cea mai recentă fotografie publicată de el pe rețelele de socializare, una în care dansează, a strâns peste 16.000 de aprecieri. Foarte apreciate au fost mai ales picioarele actorului, ”de balerin”, după cum glumesc fanii.

Vezi și Pavel Bartoş a slăbit 12 kilograme! Cum a reușit: ”Am alt tonus, mă simt mai bine!”

Citește și:

Cine a moștenit averea regretatei Tamara Buciuceanu. A jucat în Liceenii!

Ce fericiți sunt! Smiley și Gina, imagini de colecție din vacanța lor pe o insulă exotică