Micuța prințesă  Charlotte a început grădinița Willcocks Nursery din Londra, aflată în apropiere de reședința ducesei de Cambdrige și a ducelui, care locuiesc la palatul Kesington.

Potrivit Daily Express, Kate și William și-au condus în această dimineață fiica la grădinița pentru care vor plăti 14,550 de lire sterline pe an. Cu toate acestea, palatul Buckingham nu a făcut încă publice imaginile cu micuța.

Micuța prințesă Charlotte a început astăzi grădinița. A fost condusă de Ducele și de Ducesa de CambridgeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Atenție ce cumpărați! Corina Chiriac s-a trezit că-i e folosită imaginea pentru un produs de slăbit: ”O mizerie, îi dau în judecată”

Charlotte urmează cursurile unei grădinițe din Londra

Charlotte merge la o altă grădiniță decât fratele ei, prințul George, care a fost la dat la Westacre Montessori School, în Norfolk. Însă, Kate și William au luat această decizie, pentru că și-au dorit ca grădinița să fie aproape de casa lor. Pe vremea când George era la grădiniță, ei locuiau la reședința lor  Anmer Hall din  Norfolk, care se afla foarte aproape de locul în care învăța fiul lor.

Grădinița aleasă de Kate și William pentru fiica lor, este, de asemenea, una prestigioasă, șioferă, printre altele, lecții de olărit și clase de poezie. De asemenea, copiii învață atât despre științe, cât și despre artă sau design. Au inclusiv prilejul de a testa toate instrumentele muzicale și a-și descoperi eventualele talente.

Casa Regală a anunțat încă de luna trecută că mezina familiei va merge începând de anul acesta la grădiniță.

”Altețele Sale Regale au anunțat, în această dimineață, și faptul că Prințesa Charlotte va urma cursurile Grădiniței Willcocks, din Londra, începând cu luna ianuarie a anului 2018”, se arată în comunicat.

Prințul William și Kate Middleton vor deveni părinți pentur a treia oară în luna aprilie, iar ducesa se pare că va aduce pe lume tot o fetiță.

Citește și: